reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Byłam jednak 2 raz na spacerze, co prawda tylko godzinę ale jednak :)

Alunia Na popękane brodawki jeśli nie Purelan 100 to Bepanthen - ja wolałam ten drugi bo przynosił ulgę a Purelan nie :(

reklama
Czesc wam
Jeny ale wy piszecie :p
Ja dzis z Kasia byłysmy na pogrzebie kuzynA
zYCZE ZDRÓWKA chorym dzieciaczka
Kasia juz dwa antybiotyki zaliczyła w swoim zyciu niestety łapie szybko te paskudztwa
JA tez sutki uratowałam Bepantenem

Witam Kobietki.

Znow się rozpisałyście... :D

Efuniu, Trzymaj się. Dużo zdrówka dla Tymianka i wszystkich chorujacych.

Słoneczko dziś piekne byłyśmy na spacerku. Później odwiedziła nas koleżanka z pracy.
Teraz dziecko najedzone i spi a ja nadrabiam wątki. :)
i pędzę szykować obiad
Narka :)

Efunia duuużo zdrówka dla Tymka i szybkiego powrotu do zdrowia. :-*

Doxa ja bym tak chciała :laugh:
Właśnie jestem po wizycie u gina - ciąży niet :( @ nie wiadomo kiedy będzie, owulacji niet, mam sprawdzać śluz i temperaturę, żeby wyłapać owulację. Jeśli @ nie będzie przez najbliższe 3 msc - do kontroli. No i zalecił wstrzymać się z kolejną ciążą jeszcze 3 msc :( Organizm po ciąży i karmieniu się nie odbudował. Jak będzie wcześniej ciąża to będzie (pani w końcu nie jest taka zabiedzona ;) )ale on radzi wstrzymać się :( No jednym słowem jestem niepocieszona. I zaleceniami i tym, że nie wiadomo kiedy @ i owulacja:( Buuuu.

reklama
Jarella no takto jest z powrotem płodnosci po ciazy jedna niewiadoma
Ja bym juz tez chciała by okres sie juz pojawił a takto musze uwazac i miałam ostatnio niewielkie dwa plamienia w odstepstwie dwóch tygodni i jestem w kropce co do owu?

Do góry