reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

A ja musiałam wracać ze spacerku i to na syrenie ::) Ciekawe czy jeszcze dziś uda nam sie wyjść, bo szkoda mi pogody na siedzenie w domku :( Coś rozmarudził mi sie synuś :(

Orzeszku Doxa ma fotoraficzną pamięć, wszystko pamięta ;D

reklama
Wpadam na chwilke przywitac sie. Dziewczyny chcialam sie upiekszyc tej wiosny i poszlam na solar.Bylam 10 min. i jestem spalona. Boli, szczypie, ciagnie i plakac mi sie chce. Juz dwa i pol dnia tak sie mecze. Siedziec nie mam jak, nie wspomne o lezeniu, a noszenie dzieciaczka to horror!! Juz wiecej sie nie opalam! wole byc biala i szczesliwa, niz czerwona i cierpiaca. Pozdrawiam was serdecznie!

A ja wracam od lekarza i Sebastian ma znowu zapalenie oskrzeli już drugi raz. Dostał inhalacje, jak nie pomoże to po raz 3 w jego króciutkim życiu antybiotyk :( :( :(

Efunia wysłała mi smska - są jednak w szpitalu  :( :( :(
Tymuś ma dostać kroplówkę-  jeśli po niej spadnie temperatura to może ich jutro wypuszczą.

a tak w ogole to musze wam powiedzec, ze nie tylko mi na wiosne odbija... ::)

otoz dzis na spacerku widzialam jak sie dwa psy tegowaly... nie pies z suka, tylko wlasnie psy... bo jak szlam w jedna strone to czarny podrygiwal na brazowym, a jak wracalam to brazowy na czarnym...

a moje biedne dziecko na te bezecenstwa patrzylo i tylko slychac bylo okrzyki zdziwienia dochodzace z wozka...

no ładnie.. od małego ogląda ;)
Natalia daje czadu bez spaceru, zmęczona jest, ale ani myśli zasnąć. Jutro mimo wszystko wyjdę, choćbym miała temperaturę :(

Biedny Tymuś! Mam nadzieję, że jutro ich wypuszczą

Patka, Magdusiek to chociaz powerandujcie dzieci, tak jak to robił mąż Vertigo ;)

reklama
my po spacerku troszke u nas wieje ale cieplo

dziewczyny mam pytanie bo ja niemialam tego problemu dzwonila do mnie kolezanka ze popekaly jej brodawki a karmi ona od wtorku
sorki moze to nie w tym temacie

Do góry