reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa późno... biedulek pewnie zmęczony.
Mój okupował tv, bo wiadomo mecze dzisiaj, ja zaglądam o 20 - a on już śpi biedak. Zasnął na samym początku meczu. Jeszcze ta zmiana czasu daje mu się we znaki - dzisiaj miał na 5 rano do pracy..

reklama
Mala sie uspokoila. Dawno tak nie marudzila. Zapomnialam napisac, wlosy pofarbowane ale wyszly tak sobie, bo odrosty mialam duze. Ale bedzie dobrze. Jutro moze pasemka sobie jeszcze szczele. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ladna pogoda bo nadwor mi sie chce.

shady pisze:

dlatego wlasnie stwierdzilam ze nie bede juz tu nic pisac skoro wam dzialam na nerwy...ale coz...syty glodnego nie zrozumie

Shady - trochę nie wiem o co Ci chodzi. W każdym watku użalasz się nad sobą, juz wszystkie wiemy, że synek się wkurza, mama nie rozumie, wychodzić Ci się nie chce, pieniędzy nie masz. Każda z nas Ci radziła po kilka razy rózne rzeczy, ale Ty wiesz lepiej. No to co mam Ci napisać? A jeśli chodzi o biedę - cóż, nie zyczę Ci, żebyś kiedyś faktycznie musiała ją poczuć. NIe masz co się obrażać, bo nie o to chodzi. A zmienianie postów po reakcji na nie i udawanie, że niczego w nich nie było uważam za mało eleganckie. Koniec tematu z mojej strony.

Doxa, mój własnie wchodzi. Też niezła pora.

super teraz nagonka na moje zmienione posty....bosko.....prosze wyzywajcie sie teraz na mnie prosze bardzo....nic mnie to juz nie obchodzi...  :( :( :( :( :(

i powiem jeszcze jedno.....niestety pomylilam sie, nie nalezy wycigac na forum swoich osobistych spraw bo predzej czy pozniej to sie obraca przeciwko czlowiekowi :( przykre, bardzo przykre ....... k... mac co we mnie jest takiego ze jestem taka naiwna!!!!

Shady  ::) ::) no co Ty tu wypisujesz?  Nie ma żadnej nagonki ani na Twoje posty, ani na Ciebie i tym bardziej nikt nie chce Ciebie wyzywać ...
Nabierz trochę dystansu do wszystkiego, zbyt osobiście wszystko odbierasz i zbyt emocjonalnie reagujesz!!!

shady kurcze co Ty robisz ? jak nagonka ? miałam sie nie odzywac, ale juz nie moge. wszystkie dziewczyny sa tak serdeczne w stosunku do Ciebie, ze nie masz co narzekac. zadna nigdy Cie nie zostawiła jak mialas problem, albo doła.
a na temat braku pieniedzy na pewno wiele z nas mogło by Ci opowiedziec, ze mna na czele. ale ja troche inaczej do tego podchodze. za duzo rzeczy spotkało mnie w zyciu i wiem ze narzekaniem sobie nie pomoge

reklama

Doxa mam poprostu tego dosyc.....ja juz dawno stwierdzilam ze do was nie pasuje, ani materialnie ani wyksztlaceniem, niczym.......jestem glupim zerem, ktore zerem zostanie....dlatego postanowilam jednak zrezygnowac z neta...od kwietnia bede miala przynajmniej za co rzchunki poplacic jak mi oplaty za neta odejda

Do góry