reklama
Elvira
13 pazdziernik
Mala sie uspokoila. Dawno tak nie marudzila. Zapomnialam napisac, wlosy pofarbowane ale wyszly tak sobie, bo odrosty mialam duze. Ale bedzie dobrze. Jutro moze pasemka sobie jeszcze szczele. Mam nadzieje, ze jutro bedzie ladna pogoda bo nadwor mi sie chce.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
shady pisze:
dlatego wlasnie stwierdzilam ze nie bede juz tu nic pisac skoro wam dzialam na nerwy...ale coz...syty glodnego nie zrozumie
Shady - trochę nie wiem o co Ci chodzi. W każdym watku użalasz się nad sobą, juz wszystkie wiemy, że synek się wkurza, mama nie rozumie, wychodzić Ci się nie chce, pieniędzy nie masz. Każda z nas Ci radziła po kilka razy rózne rzeczy, ale Ty wiesz lepiej. No to co mam Ci napisać? A jeśli chodzi o biedę - cóż, nie zyczę Ci, żebyś kiedyś faktycznie musiała ją poczuć. NIe masz co się obrażać, bo nie o to chodzi. A zmienianie postów po reakcji na nie i udawanie, że niczego w nich nie było uważam za mało eleganckie. Koniec tematu z mojej strony.
Doxa, mój własnie wchodzi. Też niezła pora.
Doxa
Fanka BB :)
jarrela pisze:Doxa późno... biedulek pewnie zmęczony.
Tak na pewno zmęczony i ja też
shady
i powiem jeszcze jedno.....niestety pomylilam sie, nie nalezy wycigac na forum swoich osobistych spraw bo predzej czy pozniej to sie obraca przeciwko czlowiekowi
Doxa
Shady :
:
no co Ty tu wypisujesz? Nie ma żadnej nagonki ani na Twoje posty, ani na Ciebie i tym bardziej nikt nie chce Ciebie wyzywać ...
Nabierz trochę dystansu do wszystkiego, zbyt osobiście wszystko odbierasz i zbyt emocjonalnie reagujesz!!!
Nabierz trochę dystansu do wszystkiego, zbyt osobiście wszystko odbierasz i zbyt emocjonalnie reagujesz!!!
shady kurcze co Ty robisz ? jak nagonka ? miałam sie nie odzywac, ale juz nie moge. wszystkie dziewczyny sa tak serdeczne w stosunku do Ciebie, ze nie masz co narzekac. zadna nigdy Cie nie zostawiła jak mialas problem, albo doła.
a na temat braku pieniedzy na pewno wiele z nas mogło by Ci opowiedziec, ze mna na czele. ale ja troche inaczej do tego podchodze. za duzo rzeczy spotkało mnie w zyciu i wiem ze narzekaniem sobie nie pomoge
a na temat braku pieniedzy na pewno wiele z nas mogło by Ci opowiedziec, ze mna na czele. ale ja troche inaczej do tego podchodze. za duzo rzeczy spotkało mnie w zyciu i wiem ze narzekaniem sobie nie pomoge
reklama
shady
Doxa mam poprostu tego dosyc.....ja juz dawno stwierdzilam ze do was nie pasuje, ani materialnie ani wyksztlaceniem, niczym.......jestem glupim zerem, ktore zerem zostanie....dlatego postanowilam jednak zrezygnowac z neta...od kwietnia bede miala przynajmniej za co rzchunki poplacic jak mi oplaty za neta odejda