reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Orzech pisze:
efunia to wszystkiego najlepszego i swietujcie!
magdusiek u nas tez sie cos pochrzanilo ze spaniem. Co do zmiany czasu to mala jakos automatycznie sie przestawila Wojtek smial sie, ze ona jest jak Windows :laugh: ,
zasypia dalej okolo 19-tej ale w nocy sie budzi znowu... :( pracuje nad tym, ale ciezko mi idzie :(
Orzeszku - piękne :) Natalka zasypia koło 21:00 i przed zmianą i po tylko, ze od jakiegoś czasu z małą aferką. No, ale nic, damy rade.
Mnie krzyz pęka, zawsze tak mam jak się nawpinam i nawypinam fotelika - cos czuję, ze to będzie powód, dla którego szybciej zmienimy fotelik niż to konieczne. Póki co myślę o masazach, ktore mam w planach juz w przysżłym tygodniu ;)

My rocznicę obchodzimy w listopadzie, kolejna w kwietniu, a za jakiś czas może następne dołączą.

Powitać drogie kolezanki,

Sto lat , sto lat prześwietnym solenizantom- niedawno Prezes, wczorak Wiki no a dzis to chyba Kamilka.

I Orzeszek sie zjawiła w koncu.
Magdusiek- ja przez fotelik to nielubie sie ładowac do samochodu. W te i z powrotem i tak w kólko. Bleee. Na masaze juz dawno chodze, bo jak nic juz bym garba miała i kolana przy kostkach.

Efunia - sto lat kochana z tym samym mezem. :-* :-*

wiesz Shady ja musze niestety . od czasu jak jakies paskudztwo wlazło mi w biodro. taka mam prace ze wiekszosc czasu spedzam za kierownica.

Shady, a może już starczy?

Lindsay, no, najgorsze takie na chwilę, wpinam, wypinam, zakładam na stelaz, wypinam, wpinam, pakuję stelaż, wypinam, wyciągam stelaz... i to się nie kończy ;) A do tego dzisiaj jestem sama, wi ęc kąpałam Natalkę nachylając się i mam za swoje.

Jarrella, bo ja lubię świętować :)

reklama
magdusiek pisze:
Shady, a może już starczy?

Lindsay, no, najgorsze takie na chwilę, wpinam, wypinam, zakładam na stelaz, wypinam, wpinam, pakuję stelaż, wypinam, wyciągam stelaz... i to się nie kończy ;) A do tego dzisiaj jestem sama, wi ęc kąpałam Natalkę nachylając się i mam za swoje.

Jarrella, bo ja lubię świętować :)

oj znam to znam. a jescze torba, torebka itp i kregosłup idzie na spacer. a dzieci jakos nie chudna :D

Do góry