reklama
shady
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny
a wogole to powiedzcie mi co robic jak mlody sie nudzi...co z nim robic? teraz tatus go nosi na raczkach w nosidelku i dziecie ciche i w niebowziete.....wychodzi na to ze on sie potwornie nudzi...zawsze cieszylam sie ze jest na przod w stosunku do przecietnych dzieci a tu prosze.....on nie chce lezec...co robic???? jak zabwiacie swoje maluchy?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Mamy taki wątek - tam co chwilkę ktoś dopisuje zabawy. My bawimy sie na amcie, bawimy się w odgłosy paszczą, podnoszenie, całowanie, bawimy się grzechotkami, maskotkami, daję Natalce rózne rzeczy do trzymania, jak leży na leżaczku to ma pałąk i z zapałem wywija krabem i innymi, czyta książeczkę, ja jej czytam... co mi do głowy przyjdzie.
dziewczyny jak ubieracie teraz maluchy na dwór - zrobiło się ciepło, ale teraz pogoda podstępna jest.....dzisiaj Iganś trochę się zgrzał..wyjełam śpiworek, przykrywam kopcykiem...trochę boję się jeszcze go za lekko ubrać ..dzisiaj miał :body z długim rękawem, bluzę i polarową kurteczkę, na nóżkach rajstopy i dżinsy na podszewce, skarpety i buciki polarowe..a jak jest u was?
reklama
Jazz ja mam ten sam problem .... i na pewno muszę kupić lżejszą czapeczkę, bo w tej zimowej to Kamie za gorąco - po spacerze ma spocona główkę. U nas body na długi rękaw, bluzeczka, rajstopki, spodnie i skarpetki. Do tego rękawiczki, szalik, kożuszek i ocieplane spodnie i buciki polarowe. I nic więcej, żadnych kocyków ani śpiworków. I już zaczynam się zastanawiać kiedy pominąć te spodnie ocieplane i kożuszek na lżejszą kurtkę zmienić a ewentualnie przykryć kocykiem?? Też mam wrażenie, że Kamie teraz za ciepło.