reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama

dzieki dziewczyny

a wogole to powiedzcie mi co robic jak mlody sie nudzi...co z nim robic? teraz tatus go nosi na raczkach w nosidelku i dziecie ciche i w niebowziete.....wychodzi na to ze on sie potwornie nudzi...zawsze cieszylam sie ze jest na przod w stosunku do przecietnych dzieci a tu prosze.....on nie chce lezec...co robic???? jak zabwiacie swoje maluchy?

Mamy taki wątek - tam co chwilkę ktoś dopisuje zabawy. My bawimy sie na amcie, bawimy się w odgłosy paszczą, podnoszenie, całowanie, bawimy się grzechotkami, maskotkami, daję Natalce rózne rzeczy do trzymania, jak leży na leżaczku to ma pałąk i z zapałem wywija krabem i innymi, czyta książeczkę, ja jej czytam... co mi do głowy przyjdzie.

Dziecię wykąpane, śpi. Tyle, że na razie kąpiel jest o 20.45. Ale kilka dni i wrócimy powolutku do 20 ;) Bo jakoś za późno teraz po zmianie czasu.

Natalia tez zasnęła, zjadła i odpadła, po drodze do łózeczka, na chwilkę oczka otworzyła i już. Zła jestem, bo nie usnęła w łózeczku, nie zdążyłam jej donieść, więc jutro znów pewnie krzyczeć będzie.

u nas zmiana czasu przeszła niezauważalnie - Ignacy idzie spać o tej samej porze - około 19.30-20.00...

oglądam Szymona Majewskiego i leje  :laugh: uwielbiam faceta ;D

no i mam za swoje - obudziła się i krzyczy :)

Ja też lubię Szymona, zaraz ide, bo mam zatrzymane, w tym opętańczym krzyku średnio słychać ;)

dziewczyny jak ubieracie teraz maluchy na dwór - zrobiło się ciepło, ale teraz pogoda podstępna jest.....dzisiaj Iganś trochę się zgrzał..wyjełam śpiworek, przykrywam kopcykiem...trochę boję się jeszcze go za lekko ubrać ..dzisiaj miał :body z długim rękawem, bluzę i polarową kurteczkę, na nóżkach rajstopy i dżinsy na podszewce, skarpety i buciki polarowe..a jak jest u was?

reklama
Jazz ja mam ten sam problem .... i na pewno muszę kupić lżejszą czapeczkę, bo w tej zimowej to Kamie za gorąco - po spacerze ma spocona główkę. U nas body na długi rękaw, bluzeczka, rajstopki, spodnie i skarpetki. Do tego rękawiczki, szalik, kożuszek i ocieplane spodnie i buciki polarowe. I nic więcej, żadnych kocyków ani śpiworków. I już zaczynam się zastanawiać kiedy pominąć te spodnie ocieplane i kożuszek na lżejszą kurtkę zmienić a ewentualnie przykryć kocykiem?? Też mam wrażenie, że Kamie teraz za ciepło.

Do góry