reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Body z długim rękawem (lub z krótkim i na to cienka bluzeczka bawełniana z długim), cienka bluza bawełniana, kombinezon dośc cienki i kocyk. Ale kocyk dziś wzięłam gruby, zimowy i to był błąd, też mi sie Natalia zgrzała. Na wyjścia samochodowe wkładam jej kurtkę, ale ta kurtka strasznie gruba jest, na polarze, bez sensu, chyba jej wiosenną kupię. I dziś się zastanawiałam czy to nie jest czas na lżejszy kombinezon. Tez mam wątpliwości, z jednej strony nie chcę przegrzac,a  z drugiejh przeciez jej nie ubiorę jak na lato.

reklama
Magdusiek Kama też. I bluzeczkę ma cienką - taką jak body i spodenki zwykłe, cienkie bawełniane a rajstopki są cieniutkie takie coś jak nasze 60 z mikrofibry. A i tak mam wrażenie, że jej za ciepło. Tylko znowu jest tak jak piszesz- przeciez nie ubiorę jej jak na lato ::)

No właśnie... ja rajstopek jej nie wkładam, tylko gdy ma sukienkę, ale to rzadko... Nie wiem, chyba jednak musze przejrzeć. Ale gdyby miała lżejszą kurtkę to mogłaby pod nią nosić sweterki i pewnie by nie zmarzła. może jednak spróbuję lżejszy kombinezon i ew. ten grubszy kocyk.

rety....ubieracie dzieci jak na syberii ;) u nas jest tak: body z dlugim rekawem, spodenki, skarpetki, kombinezon, czapka i koniec....pcham go w spiworek i jazda

ja zamiast śpiworka wkładam kocyk, wygodniej mi później go zdjąć i Natalia moe sobie dospać chwilkę po ptzyjściu do domu.

Shady no nie wiem....  ja nie pcham do śpiworka ;) Więc wychodzi na to samo  :p

Magdusiek ja zakładam Kamie cieniutkie rajstopki, bo wydaje mi się, że w tych spodniach ocieplanych i kożuszku jednak jest chłodniej niż w kombinezonie. Stąd też i rękawiczki i buciki polarowe, bo coś na rączkach i nóżkach przecież musi mieć.

reklama
Rękawiczek już nie wkładam, wkładałam jak było chłodniej... i butow też nie.

Idę spać, oczy mi się zamykają. Pa

Do góry