reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jarrela - super, że doszła, smacznego ;)
Shady - bo tak już jest. Ale postaraj się nastawić pozytywnie i zaczarować to złe, nie poddać się i nie pozwolić sobie na negatywne myślenie. Wiem, że to brzmi banalnie, ale działa, serio.

reklama

jak moge myslec pozytywnie jak nie mam zadnych widokow na zdobycie takiej kasy?? :( za to sa ogromne widoki na koszmarna kare z urzedu skarbowego (komornik) i na odlaczenie pradu :((

Shady, pomyśl, że jakoś się uda, że Ci spadnie z nieba, uwierz w to, że skądś ją zdobędziesz, że dostaniesz jakąś propozycję dorobienia, mąż podwyżkę albo jednorazową premię - jakkolwiek. Ale uwierz w to! Ja wierzę w pozytywne myślenie.

a my dziś dostaliśmy po raz trzeci paczkę z nutricii :))
po raz trzeci taką samą. tymkowi bardzo mus bananowo - jabłkowy posmakował takze fajno :D

shady tak to juz jest. ale jak pisze magdusiek, postaraj się nastawic pozytywnie... martwienie się nic nie zmieni.

niestety na moje 20-pare telefonow nie dostalam zadnej odpowiedzi w sprawie pracy (pewnie po co im garkotluk z dzieckiem), u meza w pracy nie ma takiego pojecia jak premia...pozostaje mi isc zebrac .... autentycznie, bo nie dam rady nadprogramowych 1000 zl zdobyc do polowy kwietnia :(( ja powiedzialam mezowi ze jesli odlaczymy neta to mzoe zbuerac na moj pogrzeb....to moje jedyne okno na swiat, i wole nic nie jesc niz z niego rezygnowac ale chyba na tym sie skonczy  :( :( :( :(

Jarrela Stoen to trzecia zlodziejska instytucja w tym kraju zaraz po zusie i urzedzie skarbowym....czyli prad

shady pisze:

jak moge myslec pozytywnie jak nie mam zadnych widokow na zdobycie takiej kasy?? :( za to sa ogromne widoki na koszmarna kare z urzedu skarbowego (komornik) i na odlaczenie pradu :((

do tego gradobicie, czarna febra i najezdzcy z kosmosu...  ::)
nie przesadzaj...

ze stoenu to jedna rata w takiej wysokosci??? czy rozliczenie za pol roku... sprawdz dokladnie, bo sadze, ze to drugie...
jak mi przysylaja wysokie rachunki, to place w dwoch ratach... nigdy nie mialam z tego powodu zadnych klopotow...
US tez czesto idzie na reke, wystarczy poprosic o rozlozenie na raty... a z drugiej strony skoro masz taka doplate, to Wam sie calkiem niezle powodzilo... ;)

Jarrela no wlanie nie wiem....zawsze rachunki byly gora 120 zl, bo mamy ogrzewanie podlogowe w lazience i wszystko....a teraz???? rabia nas w du pe rowno.....mowie Ci ja mam juz tak tego wszystkiego dosc....ja nie jestem przystosowana do zycia w taki sposob
byla w domu taka awantura, ze teraz siedzimy i sei do siebie nie odzywamy.....bo pierwsze co mojemu mezowi pzyszlo do glowy to to ze to komputer ktory dziala caly dzien.....on od wiekow dziala caly dzien i nigdy takich rachunkow nie bylo, no ale trzeba bylo zwalic na kogos wine....

Teddy platnosc do 10.04.06 502 zl
10.06.06 180 zl
10.08.06 118 zl

reklama

Teddy ta nadplata do urzedu skarbowego to jest za wynajecie mieszkania....nie sadze zeby 600 zl miesiecznie za 2 pokojowe miezzkanie to byly takie kokosy ;)

Do góry