reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Duralex - to super!
przyznam ZCi w sekrecier, ze mnie tez dni mijaja jak w kalejdoskopie - szok, znowu weekend :)

Teddy - no pięknie sie Prezes prezentuje, zeby nie napisac prezesuje w tym nowym wozku.

Jazz - odpisałam :)

reklama
Witam!!! U nas pogoda była dzis cudna więc prawie 4 godziny spędzilismy na spacerku.Teraz wymęczona i wykapana Julcia usneła snem kamiennym.
Od wczoraj moje dziecię przekręca sie na brzuszek i próbuje pełznąć do przodu(z marnym skutkiem) :p

Dzięki dziewczyny.. Muszę Wam się przyznać, że brakuje mi tylko tych codziennych spacerów... ale jutro sobię odbije ;D

Duralex już coraz cieplej i dni coraz dłuższe, niedługo będziesz po pracy mykać na spacerek z córcią :)

Duralex szybko się przyzwyczaisz, ale za to jak będziesz wracać do domku z pracy to będzie środek dnia :)

Dokładnie.. tylko, żeby już ta wiosna przyszła ::).. bo majówka się zbliża a tu zimno.. a gdzie wszyskie wymiotło.. jak mnie nie ma w ciągu tygodnia to smarują, że potem przez cały weekend nadrabiam ... a jak jestem to cisza

Atas Ty kiedyś z nami pisałaś, potem umilkłaś, teraz znowu jesteś ... ja głosuję za przyznaniem Tobie dostępu
Dzieki Doxa, jestes super :)

A co do powrotu do pracy to ja łapie doliny ze musze, a tak nie chce, lecz w tej mojej miescinie niestety ale pracy trzeba pilnowac :-[

bo ty sie ukrywasz w ciagu tygodnia  ;D

mnie tez dni pędzą jak szalone... szkoda :( bo tymek już nigdy nie będzie taki jak dziś  8) codziennie starszy...

tymek tez próbuje raczkować. póki co coraz lepiej idzie mu obracanie się w kółko na brzuszku... jak to nazwać? karuzelkowanie??  ;D ;D

reklama

alohaaa wrocilam wlasnie z zakupow a teraz ogladam zarombisty film na  tvn -ie instruktazowy ;) co grozi mezowi jak bedzie chcial sie pozbyc zony  ;D ;D ;D

Do góry