To oznacza, że musicie się udać do centrum Waszego miasta stanąć na podwyższeniu i zaśpiewać na cześć Małgosi ;DTeddy pisze:mysle, ze kilka hymnow pochwalnych pod adresem Malgosi zalatwi sprawe...
reklama
Witam!Uzupełniłam wątki, dzieci rosną, zdjęcia super.
Jarella fotelik super. Pewnie na taki sam się skuszę.
Taki sam jak fotelik Elviry mieli moi chłopcy, był praktyczny, choć moze nie tak uroczy jak te kupowane teraz.
Jarella fotelik super. Pewnie na taki sam się skuszę.
Taki sam jak fotelik Elviry mieli moi chłopcy, był praktyczny, choć moze nie tak uroczy jak te kupowane teraz.
Doxa
Fanka BB :)
atas pisze:A ja bym juz mogła czy jeszcze nie?? 8)
Atas Ty kiedyś z nami pisałaś, potem umilkłaś, teraz znowu jesteś ... ja głosuję za przyznaniem Tobie dostępu
Miśka dochodzi do formy .. dzisiaj w ciągu dnia spała tylko godzinę ;D.. i dopiero teraz padła... Antybiotyk postawił ją na nogi.. Jutro jak będzie ładnie mam zamiar ją przewietrzyć..
A co u mnie.. dni mi lecą jak w kalejdoskopie.. i powiem, że się cieszę, że wróciłam do pracy (o ja wyrodna matka :
). Wpadłam już w wir zajęć.. nadrobiłam zaległości, teraz mam zamiar wrócić do doktoratu i zastanawiam się nad pójściem na kolejną podyplomówkę
.. a tak poza tym wszyscy zdrowi
A co u mnie.. dni mi lecą jak w kalejdoskopie.. i powiem, że się cieszę, że wróciłam do pracy (o ja wyrodna matka :
reklama