reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam!Uzupełniłam wątki, dzieci rosną, zdjęcia super.
Jarella fotelik super. Pewnie na taki sam się skuszę.
Taki sam jak fotelik Elviry mieli moi chłopcy, był praktyczny, choć moze nie tak uroczy jak te kupowane teraz.

Odwiedziłam galeryjkę :D
Jazz myślałam, że tylko Miśka ma taki nieład artystyczny na głowie..
Elvira woww.. ale Twoja córa to duża panna..
Teddy Prezes jak zwykle rewelacyjny :D

Magdusiek napisałam do ciebie wiadomość :)

Duralex w końcu ma tatę artystę :laugh:

Teddy twój synek prezentuje się bardzo dystyngowanie w swoim nowym pojeździe - jaki ważny ::)

Miśka dochodzi do formy .. dzisiaj w ciągu dnia spała tylko godzinę  ;D..  i dopiero teraz padła... Antybiotyk postawił ją na nogi.. Jutro jak będzie ładnie mam zamiar ją przewietrzyć..

A co u mnie.. dni mi lecą jak w kalejdoskopie.. i powiem, że się cieszę, że wróciłam do pracy (o ja wyrodna matka  ::) ). Wpadłam już w wir zajęć.. nadrobiłam zaległości, teraz mam zamiar wrócić do doktoratu i zastanawiam się nad pójściem na kolejną podyplomówkę :D.. a tak poza tym wszyscy zdrowi

reklama
Duralex miło słyszeć, że Nikolka zdrowieje i że Twobie tak wszystko się układa!! Cieszę się bardzo!

Do góry