reklama
Elvira
13 pazdziernik
Czesc Dziewczyny.
Super pogoda, sloneczko, cieplutko, przebisniegi, wiosna tuz tuz. Bylysmy na spacerku dlugim i znowu jak nowo narodzona.
Efunia bo widzialam ladniejsze, ale jak juz dostalam, to przeciez nie bede nowego kupowac.
Magdazłodzi witam sedecznie.
Kaszu sto buziakow dla Laury. Jak sie czuje? Juz lepiej. Caly czas o niej mysle.
Moj maz na Olivie mowi albo Olivcia albo sloneczko.
Ja jestem przewarznie na forum jak mala spi. Bo jak nie spi to sie z nia bawie albo w domu cos robie. Nienawidze miec balaganu.
A okna tez mnie czekaja do mycia......nie chce mi sie, ale trzeba. Moze w tym tygodniu zob.
Ide czytac inne watki.
Pierwsza milosc, to chyba Krzysztof ;D
Super pogoda, sloneczko, cieplutko, przebisniegi, wiosna tuz tuz. Bylysmy na spacerku dlugim i znowu jak nowo narodzona.
Efunia bo widzialam ladniejsze, ale jak juz dostalam, to przeciez nie bede nowego kupowac.
Magdazłodzi witam sedecznie.
Kaszu sto buziakow dla Laury. Jak sie czuje? Juz lepiej. Caly czas o niej mysle.
Moj maz na Olivie mowi albo Olivcia albo sloneczko.
Ja jestem przewarznie na forum jak mala spi. Bo jak nie spi to sie z nia bawie albo w domu cos robie. Nienawidze miec balaganu.
A okna tez mnie czekaja do mycia......nie chce mi sie, ale trzeba. Moze w tym tygodniu zob.
Ide czytac inne watki.
Pierwsza milosc, to chyba Krzysztof ;D
shady
Fanka BB :)
Kaszu dzieki
Patka ooo rodzine zastepcza to ja ogladam na 3 kanalach, powtorki tez..uwielbiam ...moglabym byc taka rodzinka...qrcze oni tak fajnie rozwiazuja problemy.....o i ten Jedrula....superr
kaszu27
Październikowa mamusia
Rodzina zastępcza mnie trochę wkurza - za idealna, mało życiowa...
atas
Fanka BB :)
aaa przezylam zawal.....nie zamykam drzwi i moj maz wlasnie wszedl po cichaczu....moje serce ))
No i włąsnie mnie to tez spotkało przed chwila, Nie pamietam kiedy moj mąż był o tej godzinie w domu :laugh: Chce isc na spacer, matko wiec jednak pojdziemy
kaszu27
Październikowa mamusia
No to już mykajcie ;D ;D ;D
atas pisze:, Nie pamietam kiedy moj mąż był o tej godzinie w domu :laugh:
A ja pamiętam- kilka dni temu (raz jeden w życiu ;D) a potem oświadczył że wieczorem jedzie w delegację i dlatego tak wcześnie wrócił ;D
Jak ja bym chciała żeby on tak choć na 19 wracał
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
A tak poza tym to my po spacerku. Dzidzia najedzona i spi. Babka śmietankowa Jolika upieczona (Jolik dzięki za przepis - suuuper jest
)
Zakupy zrobione - zapas Karmi uzupełniony ;D
Pogoda coraz ładniejsza. Słonko świeci, śnieg sie topi, błotko leży, psie (i pewnie nie tylko) q... "wonieją" na trawnikach...
eeech WIOSNA IDZIE
Zakupy zrobione - zapas Karmi uzupełniony ;D
Pogoda coraz ładniejsza. Słonko świeci, śnieg sie topi, błotko leży, psie (i pewnie nie tylko) q... "wonieją" na trawnikach...
eeech WIOSNA IDZIE