reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
oki pogadamy jeszcze na ten temat, a najlepiej w środy bo jest dłużej czynna. ja spadam dziewczynki bo jeszcze na giełdę muszę jutro pojechać ,jeszcze troszkę rzeczy zostało do kupienia. papatki . pa tuptusie ;D

Frezjo czyli mniej więcej przybywa nam jednakowo. Jesteś prawie o tydzień "starsza" - spokojnie Cie dogonię :-)
Coraz ciężej jest sie jednak poruszać. Czuje się te dodatkowe kilogramy. Strasznie szybko sie męczę, no i nogi chyba zaczynają mi puchnąć. Wszystkie buty są ciasne, a tu jak na złość trzeba było wyciągać półbuty !!!

Dziewczyny, zmykam trochę wyprostować kości. Za długo siedzę, mały zaczyna się buntować - zaczyna ostro kopać :-) Dzisiaj chyba zaczęło się OPOLE. Zajrzę na TV. Do zobaczenia później.

KIKA pewnie, że pogadamy ja Was na pewno tak szybko nie opuszczę :-) Będę pamiatała - ŚRODA !!!

Jolik ja też się strasznie szybko męczę :( a jak dłóżej chodzę lub stoję to mnie tak w krzyżu boli że szok. Czasem szuję się jak słonica, nogi mi zgrubłyi boczki okropnie aż mi się fałdka robi :-[ Chciałabym żeby to był już 34 tydzień.

Ja też cierpię na bóle w krzyżu :( A chyba najbardziej to czuję jak się położę do łóżka po całym dniu!
W poniedziałek ide do ginki, no ciekawe ile mam na plusie!

Hejka, jestem znowu.

Waga, waga, ja dzisiaj się ważyłam i przytyłam już 6kg z czego przez ostatnie 20 dni 1,5kg, to chyba właśnie się rozkręcam :)
Ciekawa jestem do ilu dojdę :)

reklama
Chciałam jeszcze powiedzieć że Wy jak ćmy (bez obrazy) rozkręcacie się jak słońce zajdzie :laugh: ;)
miałam znowu do poczytania.

A teraz mój małżonek chciał się z Wami przywitać.

Do góry