reklama
Doxa
Fanka BB :)
Jolik sorki za brak zdjęcia z USG, ale mam mały problem z płytką. Dostaliśmy DVD, ale nasz czytnik w komputerze nie wiedział tej płyty, a ja w laptopie nie mam w ogóle DVD, mężuś wziął ją do pracy, skopiował i będziemy dalej walczyć Jak tylko coś będzę miała zaraz wstawię!
A czuję się tak sobie, myślałam że te bóle, stawianie się macicy, parcie na pęcherz to normalne w ciąży i nie przejmowałam się, a tu jednak okazuje się że mam leżeć
A czuję się tak sobie, myślałam że te bóle, stawianie się macicy, parcie na pęcherz to normalne w ciąży i nie przejmowałam się, a tu jednak okazuje się że mam leżeć
Syla - mozliwe, ze ja tez bede musiała byc sama, bo Maz chyba nie bedzie mogl.... ale moze innym razem sie uda!
Ewcia - powodzenia, trzymam kciuki!
Ja juz jestem wymyta i gotowa do lozeczka, zmeczona jestem po pracy! Jak t odobrze, ze jutro juz ostatni dzien i weekend ;D
Miłej nocki!
Ewcia - powodzenia, trzymam kciuki!
Ja juz jestem wymyta i gotowa do lozeczka, zmeczona jestem po pracy! Jak t odobrze, ze jutro juz ostatni dzien i weekend ;D
Miłej nocki!
Witam mamuski.Dziasiaj cały dzień latałam najpierw do gin potem po wypis i L4 do szpitala a na końcu wpadłam do sklepu dziecięcego pooglądac pościele do lóżeczka( jakoś mnie naszło).Nareszcie jestem w domu i jestem wykończona , tylko szybki prysznic i łóżeczko.Dzidzia tez się cgyba zmęczyła bo pokopała troszkę mamusię a teraz smacznie śpi.Życze wam miłej nocki i do jutra
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Qrcze DOXA chyba tego nie doczytałam wcześniej. Oszczędzaj się i nie "biegaj" tak. WSZYSTKO BĘDZIE OK !!! :-)
Ja w pracy mam bardzo stresowy okres i też non stop coś mnie kłuje. Mam nadzieję, że to nic złego, ale ....
Od przyszłego tygodnia zamierzam porządnie się oszczędzać. Bo jestem aktywniejsza niż przezd ciążą !!!
Ja w pracy mam bardzo stresowy okres i też non stop coś mnie kłuje. Mam nadzieję, że to nic złego, ale ....
Od przyszłego tygodnia zamierzam porządnie się oszczędzać. Bo jestem aktywniejsza niż przezd ciążą !!!
malgosia_76
zGADZA SIĘ, CHODZI DUŻO WOLNIEJ, DLATEGO SIĘ DENERWUJĘ I CO CHWILĘ WRACAM DO SWOICH ZAJĘĆ.
malgosia_76
Bazalku,
Jak już wrócisz na forum, to mam informacje odnośnie ubranek. Właśnie skończyłam przeglądać wszytkie ciuszki i mam porobione kompleciki. Wszystko Ci pokażę.
Całusy.
Jak już wrócisz na forum, to mam informacje odnośnie ubranek. Właśnie skończyłam przeglądać wszytkie ciuszki i mam porobione kompleciki. Wszystko Ci pokażę.
Całusy.
reklama
Doxa
Ewcia trzymaj się, dasz ze wszystkim radę i czekamy na zdjęcia ze ślubu!!!
Syla żelki to ja zawsze lubiłam To było dopiero drugie opakowanie (to małe) w czasie ciąży, więc chyba to nie jest faza Jakoś dzisiaj nie chciało mi się jeść ... i poszły żelki w ruch ;D
Sama pójdziesz na USG? To weź chociaż Oskara ze sobą!
Kasiu74 mam nadzieję że już jutro będzies zmogła z nami gadać
Syla żelki to ja zawsze lubiłam To było dopiero drugie opakowanie (to małe) w czasie ciąży, więc chyba to nie jest faza Jakoś dzisiaj nie chciało mi się jeść ... i poszły żelki w ruch ;D
Sama pójdziesz na USG? To weź chociaż Oskara ze sobą!
Kasiu74 mam nadzieję że już jutro będzies zmogła z nami gadać