reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dziewczyny ... powtarzam za onetem :o

"Ostrzeżenie przed intensywnymi opadami śniegu

Nawet 10 cm śniegu może spaść w czwartek w stolicy. Do tego będzie wiał silny i porywisty wiatr osiągający prędkość 70 km/h.
Pewne jest, że warunki pogodowe przełożą się niekorzystnie na sytuację na drogach - ostrzega stołeczny Zarząd Oczyszczania Miasta (ZOM).

Jak poinformowała w komunikacie rzeczniczka ZOM Iwona Fryczyńska, opady śniegu mają rozpocząć się nad ranem, a nasilą się w godzinach szczytu komunikacyjnego. Oznacza to, że zmotoryzowani warszawiacy mogą utknąć w większych niż zazwyczaj korkach."

reklama
Ina, nie chce Cie martwic, ale z taka mina to Budda nawet chwasta nie wyrwie, a co dopiero panienke... ::)

wiecie co. Ja już nic nie wiem. Kurdę Iga poszła po kąpieli spac o 19 i obudziła się o 21,30, co prawda wcisnęłam jej smoka i dalej śpi ale to tak nie może być. Niedługo to w ogóle całą noc przy łóżeczku będę warowała. Co ja mam zrobić? Co ja kurdę źle robię bo zaczyna mnie menopauza łapać.

Syla czasem dzieci tak mają! Może za głośno śmiałaś się przy kompie :laugh: i ją obudziłaś?

patka pisze:
Dziecko  w foteliku obok kompa a ja wyrodna matka tylko go nogą bujam  ;D narazie mu się podoba  ;D

Doksiaczku super że wyniki super  ;) :laugh:

He he :) Patka u nas niestety w dzień zdarza mi się to conajmniej raz :-[

Wiesz Syla Ignacy też się budzi - tzn. może nie do końca budzi, ale zaczyna cmokać, wiercić się i wtedy daję mu cycka. Jak zaśnie o 20 to potrafi przebudzić się po 30,40 minutach. Później znowu cmokanie około 23,24....a smoka nie chce ........

reklama
Do góry