reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Widzę że nie możesz się doczekać :) Przepis wrzuciłam ... ale tatrta to takie danie, że jakkolwiek jej nie zrobisz i z czegokolwiek, to zawsze będzie dobra ;D Tylko powierzchu polej śmietaną z rozmąconym jajkiem/jajkami

reklama
Małgoś odebrałam drugą turę fotek w ilości 6. Jestem w SZOKU!!! :o

Sorki byłam przekonana, że Outlook sprawdza mi pocztę co 5 min, ale niestety tak nie było, już naprawiłam :)

Nie zgadniecie jaka ze mnie pierdoła!!

Pojechałam na 15 na tę rehabilitację, rozebrałam się szczęśliwa a kobieta mi mówi że ja chyba byłam zapisana dziś ale na 8 rano. Wmawiałam jej że to oni się pomylili ale jak wróciłam do domu i zerknęłam w kalendarz to mieli rację. Ta pietnastka, która mi utkwiła w pamięci to dzień miesiąca ::) Ja się załamię, godzina jechania i godzina powrotu i gucio załatwiłam. Aby Iga się w korkach powkurzała. Niestety musiałam przyjąć jedyny wolny termin piątkowy i to na 13, bo nie chcę aby nam przepadła godzina. Mam jeszcze dzwonić czy czy ktoś z innej godziny nie zrezygnuje. Tak więc mój przyjazd na spotkanie wisi pod wielkim znakiem zapytania.

Jak już byłam w Warszawce to wpadłam do Świata Dziecka na Puławskiej obejrzeć jeszcze raz Mutsy ::) ale o tym to w odpowiednim wątku.

ponownie przyzylam szok......najpierw moj synek nie reagowal na zabawki ani na palk edukacyjny a praktycznie z dnia na dzien zaczal lapac bardzo sprawnie zabawki a maskotki z palaka usilowal wsadzic sobie do buzi wszystkie naraz......rety.....ale te dzieci rosna....

Doxa pisze:
Kochane moje, pragnę podzielić się z Wami dobrymi wieściami!!!
Przed chwilą odebrałam wyniki Olika! Jest git! Hemoglobina 11,1! Szpik też ruszył i naprodukował krwinek! Ale jestem szczęśliwa!!! :) :) :)

Doxa, wreszcie SUPER!!!!! Tak się cieszę.

widziałam zdjęcia w galeryjce

Madzia słodka Twoja Julcia. :) I super minki robi zwłaszcza na ostatnim zdjęciu. :D

Shady zdjęcia Alanka rewelacyjne :) i widać że mu zupka smakowała :D

reklama
Zdrzemnęlam się chwilę, otwieram oczy a mój synek śpi w najlepsze w nogach swojego łóżeczka, w poprzek, nóżki ma "na żabkę" bo się mu nie mieszczą ... widok extra :laugh: (Zdjęcia nie robiłam bo nie chciałam mu błyskać po oczach ;))

Dobrze, że nie sypia z nami ::)

Do góry