reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hi, hi ale by było fajnie jakby Mała miała bliźniaki  ;D  Mogą to też być wody płodowe, niektóre kobiety mają ich więcej niż inne.

Bazal - od 23tc zaczyna się 6m-c, tak więc jeszcze 2 tygodnie i zaczniesz  ;D

reklama
No nareszcie zaczyna cie się pojawiać, bo tutaj jak zwykle na straży Doxa i ja - no oprócz wczorajszego dnmia!!! ;D ;D
Dzięki dziewczyny za komplementy, musiałam sie troszke pocieszyć i musze Wam powiedzieć, że to fakt: aby kobiecie poprawił się humor powinna wybrać się na zakupy lub do fryzjera... ;D ;D ;D

Niech żyją bliźniaki ;D

Z tego co pamiętam to Mała miała zawsze mały ten domek dla dzidzi. Doxa masz rację to mogą być wody płodowe.
Zobaczymy.

Od 23tc 6 miesiąc??? A nie od 24? Ja w tym liczeniu się ciągle gubię. A najgorsze że już sama nie wiem w którym miesiącu jestem ;D Wydawało mi się że jeszcze cały czas w 5. ;D
Myślę że jakbym była słoniem to bym się oswoiła z tym liczeniem. Miałabym więcej czasu :)

Tez mam ochotę na fryzjera, tyle, że nie mam pjęcia co zrobić sobie na głowie.... A działanie 'niech pani robi co uwaza za słuszne' moze sie okazać wielką pomylką. Jestem bardzo jasną blondynką z długością do ramion. I co z tym zrobic??

Syla Kaszu nie tylko nie tyje na twarzy, ale wg mnie schudła na twarzy! No bo jak dziecko rośnie i brzuch a waga prawie stoi, to chyba gdzieś musi ubywać ...
Kaszu a ile Ty teraz ważysz? 53kg?
Odnośnie tycdh ćwiczeń ... pamiętaj Syla że Ty codziennie chodzisz do pracy, masz obowiązki bo synek/mąż ... A ja co, całymi dniami się byczę  ;D

Tak my już zaczęłyśmy 23tc, czyli zaczełyśmy 6m-c ciąży, tak jest wg książki "W oczekiwaniu na dziecko". Poza tym ja to liczę od OM, czyli jak miałam ją 4 stycznia, to 5-go każdego miesiąca zaczynam nowy miesiąc ciąży  ;)

witam wszystkie Mamunie :)!!!

Kaszu fryzurka super, ja tez się wybieram do fryzjera i może się w końcu odwazę na balejarz bo jak dotąd to zawsze thórzyłam ;D ;D
Kaszu mam do Ciebie prośbę, gdzieś na forum podawałaś adres USG 3D w Bytomiu i teraz nie mogę go znaleźć. Jak możesz to podaj mi go jeszcze raz bo niestety w Krakowie nie ma :( i najbliższe jest właśnie w Bytomiu

ciekawe, ciekawe czy w mieszkanku Małej jest wiecej lokatorów ;D ;D

reklama
magdeczka ja robiłam 3d w bytomiu,cena z nagraniem na CD 160zł, wejdź na wątek USG tam są zdjęcia dzidzi i tam jest adres tej przychodni... SIGMA-BI Bytom,

Do góry