reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hej dziewczynki, jakoś dzisiaj nie miałam za dużo do czytania :-)
Gdzie się ta MAŁA zapodziała???

Kika, a gdzie są Wojkowice? Rany coś mi świta ale nie wiem gdzie :-)
Super to może spotkamy się kiedyś w większej grupie - trochę się nas już ze Śląska uzbierało !!!

Podobnie jak wczoraj padam ze zmęczenia, chyba nie wytrzymam do piątku buuuuuuuuuuuu

Wiecie dzisiaj listonosz przyniósł mi dużą paczkę z ..... pościelą i wkładami do niej, oczywiście to wszysto dla mojej kruszynki. Śliczne to wszystko :-) i w końcu mam co włożyć do tej mojej komody :-)

Wojkowice - drofga z piekar do będzina- bliżej piekar, autobus 24, 99,104 :) woadnij do nas :laugh:
a co do spotkania to super pomysł, gorzej z realizacją- tzn w czasie i w miejscu, ale może się uda ;D

Witajcie brzuchatki!

Dobrze, że z Małą wszystko OK

Kaszu dawaj tu zdjęcia w nowej fryzurze i opowiadaj co tam u lekarza!!!

Marlag a dokładnie gdzie mieszkasz, bo ja w Markach, Syla gdzies w okolicy Pruszkowa (mam znajomych w Nowej Wsi i Nadarzynie ;))

Wiecie co, ale mnie bolą pośladki i krocze!!! Dała dzisiaj babka czadu na tej gimnastyce ;)

cześc baryłki.... :)

widze, ze nie tylko mnie ostatnio humorki dopadają... :(
i najchętniej to bym spała całe dnie... i śpię oczywiście... ;)

....i czemu ja zawsze trafiam, jak nikogo nie ma... ::)

pokaże wam zdjkęcie z komunii, ale prosze się nie śmiać ;D... no co..troszkę mnie dużo ;D
im000571mini6cm.jpg

Witajcie kochane brzucholki!!
Juz po śniadanku? Ja zaraz zrobie sobie leciutką kawke i otworze serek homogenizowany. TAki zestwa sniadaniowo-pracowy.

reklama
Do góry