reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzięki Magdeczka za info., sprawdzę i tam.
Mam takie wrażenie, że jak nie potrzebowałam to ciągle gdzieś trafiałam na te albumy, a jak teraz chcę kupić to się zapadły pod ziemię i nie ma ;D

reklama
Witam wszystkie Brzuszki i ich pazdziernikowe Mamy! :)
Jestem w 20 tygodniu i bede miała coreczke. Termin z @ mam na 14.X, a z usg na 30.X.
Doxa - bardzo dziekuje za zaproszenie na formu, jak rowniez za odp w sprawie spodni w galerii brzuszkow, widziałam te spodnie wlasnie tam na stronie do ktorej mnie odesłałas, a dzis wybieram sie do sklepu z ta firma, mam nadzieje, ze cos znajde dla siebie :).
Trzymajcie sie cieplo!
Pozdrawiam :)

Marlag nareszcie do nas dołączyłaś. Witaj serdecznie wśród październikowych mam!!! :)
Najczęściej gadamy sobie w wątku "witam!!"

Witam wszyskie brzuchate Mamusie z pażdziernika! :)
Sama bede Mama pazdziernikowa, termin z @ mam na 14, a z usg na 30. Prawdopodobnie urodze coreczke! :)
Doxa - Baradzo dziekuje za info o spodniach, wybieram sie dzis do slepu z tymi ciuszkami, mam nadzieje, ze cos znajde dla siebie, bo wyrosłam juz prawie ze wszystkich spodni.... :)
Pozdrawiam :)

Witaj marlag!
ja też kupiłam te spodnie w sklepie z odzieżą ciążową, przymierzałam różne ale te były najładniejsze ;)

Dopisałam Cię do naszej listy, tylko brakuje innych danych typu tel., gg, miasto itp.

Fajnie, że będziesz miała córeczkę (najprawdopodobniej) bo u nas przewaga synków ;D

Bardzo dziekuje za serdeczne powitanie, zorientowałam sie, ze bywacie na watku "witam" i tam rowniez sie wpisałam :).
Teraz bede bardziej systematyczna i czesto bede zagladac,
Pozdrawiam ;D

cześć Smerfetki,

Widziałam że pisałyście o pamiętnikach. Super sprawa. Kiedy pierwszy ząb, kiedy zaczęło dziecko siedzieć, chodzić, pierwsze słowa, zdjęcia, pierwsi przyjaciele. Tego się póxniej dokładnie nie pamięta, Ja bardzo dużo opisywałam w pamiętniku Oskarowi i teraz jak przeglądam czasami jego pamiętnik to wszystko jest no i niezły ubaw równieź.

Co się dzieje z Małą. Chyba nie popadła w depresję????

Ja tak troche po omacko poruszam sie po tym forum, bo wcale go nie znam.... o jakiej liscie piszesz?
Apropo slepow ciazowych, to cos mozecie polecic? ja wybieram sie do tego na Solcu, Supermama sie nazywa. Ma tez strone ineternetowa www.supermama.pl i nawet duzo tam fajnych rzeczy, zreszta takich jak w sklepach internetowych, w ktorych troche balabym sie kupic cos bez przymierzania :).

reklama
Syla też zastanawiam się co dzisiaj stało się z Małą? Może się jeszcze odezwie!

marlag - mówiłam o liście w wątku "terminy porodów i nasze komórki"
Marlag to Ty jesteś z Warszawy?  ;D  Byłam w tym sklepie na Solcu również, ale te beżowe spodnie kupiłam w innym, wydaje mi się że tam na Solcu też są! Koniecznie zajrzyj na przeciwko (to samo piętro, tak trochę po skosie), tam jest taki outlet i mają niektóre rzeczy taniej - końcówki kolekcji itp.

Do góry