reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

ja też już jestem, pojechałam zawieść synka do szkoły, a teraz biorę się za sprzontanko, muszę pochować rzeczy przed remontem w sypialni.

reklama
Jolik- właśnie zauważyłam że mieszkamy dość blisko siebie. praie co 2 dzień jestem w bytomiu w hurtowni kwiatów, a mój mój mą w bytomiu chodził do szkoły.

remonik tylko w sypialnie, ale masz rację- ze względu na maleństwo- bo kupilismy własnie dom obok naszego który jest połączony ścianą i mamy zamiar się do niego przebić przez sypialnie i tam zrobić pokoik dla Kubusia, ale to dopiero po nowym roku, bo ja lubie sama remontować- tata mnie nauczył :D 8)- a teraz mi nie wolno ;) chociaż i tak dużo mam zamiar zrobić przy remoncie sypialni :)

Kika to z Ciebie Kobitka co żadnej pracy się nie boi ;D ;D, ja to wszelkie remonty bardzo źle znoszę, ale od czsu do czasu trzeba coś zmienić lub poprawić :o

Wiecie co muszę sie pochwalić kupiłam ostatnio taki piękny album dla Maluszka(z Kubusiem Puchatkiem)!!. Wkleja sie tam zdjęcia z USG, zdjęcia Mamusi w ciąży, pisze co lubiła a czego nie i takie tam różne różności ::), mówie Wam słodziaszny ten album. Pomału zaczynam go uzupełniać ;D ;D

CZEŚC MAMUŚKI
TAKA POGODA MNIE DOBIJA NIE DOŚĆ ZE OD RANA CHODZĘ JAK OSA TO DO TEGO CO CHWILĘ PADA DESZCZ .
MUSZĘ TEZ SIE ROZJERZEĆ ZA TYM ALBUMEM :-))FAJNA RZECZI PAMIĄTKA NA LATA

reklama
Do góry