reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
ooo Joli ,Joli, Jolik !!!
zaraz wstawię ten przepis na "usta adama" noi wczoraj wypróbowałam keks z białek z bakaliami- też wyślę
Jarek pojechał z teściową do banku ,więc wykorzystałam okazję ale muszę coś zjeść bo od wczorajszego obiadu nic nie miałem "ciepłego " w ustach ;) ;D

Vertigo - ona leczy homeopatycznie , więc i witaminy są takie :-) Propolis w tabletkach i Biovitamine, której niestety poki co nie dostałam. W dwóch aptekach pytałam i nie ma :-(

Kika - na te usta czekam i czekam ... :-)

Dziecka raczej nie powinno uczulić, ale Ciebie owszem może. Ja stosowałam już przy Tymku propolis w aerozolu na gardło i ani mnie ani Tymkowi nic kompletnie nie było, więc będę wcinała te tabletki, a Tymka poobserwuję.
Tylko czy one coś pomogą? Szczerze mówiąc to jakbym się postarała to mogłabym sobie bezboleśnie wszystkie włosy z głowy wyskubać. One się wogóle skóry nie trzymają :-( Coś strasznego. Dobrze, że ja tych włosów zawsze sporo miałam bo teraz jak juz ich tyle zgubiłam jeszcze jako tako wyglądam :-(

a mnie włosy przestały już garściami wypadać, teraz to z 5 ich wypada, zaczęłam brać wapń z magnezem 2 x dziennie i 1 tabl FALVIT, i po 2 tyg jest dużżżżo lepiej

ale u mnie Kubuś dobrze przyswaja i nie zauważyłam żadnej różnicy po FALVICIE ale to mi zostały wit. z ciąży i teraz już mam tylko 2 tabl. ,a potem lekarka powiedziała żebym brała MULTITABS te dla dzieci

reklama
Do góry