reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Witam Dziewczyny! Witam optymistycznie bo pogoda sie poprawia.Wczoraj wreszcie poszliśmy na spacerek po kilku dniach "mroźnej" przerwy. wczoraj też zrobiłam postanowienia "przyszłościowe"- od października zaczynam studia- filologię hiszpańską(skończyłam juz angielską).Mam pełna akceptację mężusia.

Składam wszystkim solenizantom serdeczne życzenia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!

Kaszu
miło cię widzieć! I współczuję zatargów rodzinnych, wiem co przeżywasz bo u nas podobnie- bracia taty( a jest ich trzech) mają i mieli pretensje że dziadek dom na tatę przepisał a po śmierci mojej mamy my dzieci też jesteśmy spadkobiercami.I awantura na całego!

Ale w galeryjce piękne dzieciaczki!!! A mój się huśta i sobie gada, pewnie za chwilę zacznie się domagać bym się nim zajęła.

Teddy pisze:
jeeesuuuu.... nie bede mogla dzis spac... ::)

wlasnie sobie poogladalam zarosnietego Garego Oldmana w Szkarlatnej literze... jeeeessssuuuu... no nie zasne... ::)

a zaraz bedzie 13 wojownik i tam beda sami tacy zarosnieci..... jeeeessssuuuuu.... ::)

hehe, rozumiem, rozumiem ;D

Antonina spala od 20:30, o 2:30 nakrmilismy ja na spiocha, obudzila sie o 6, o 7 padla i spala godzine, a teraz od 18minut lezy w lozeczku i gada z pszczola... no i popierduje ;)

SMOK ZLIKWIDOWANY! ;D ;D ;D oby mnie teraz nie podkusilo, zeby jej go dac... ::)

a, dla rownowagi: tata wstawil wczoraj pranie Tosiowe i w polowie nabierania wody pralka wziela i sie spalila :( dzisiaj majster, ale jak to silnik to czeka nas kupno nowej :mad:

Polsce nie grożą 40-stopniowe mrozy - poinformowała telewizja TVN24. Ostatnio w mediach pojawiły się apokaliptyczne prognozy na najbliższy weekend, które przewidywały mrozy dochodzące do minus 40 stopni Celsjusza.
Najniższą temperaturę w ostatnich dniach zanotowano we wtorek w Stuposianach - termometr wskazywał tam -35 stopni.

W czwartek na południowym wschodzie i wschodzie kraju na ogół pogodnie. Na pozostałym obszarze zachmurzenie umiarkowane, okresami duże. Miejscami wystąpią niewielkie opady śniegu. W czwartek temperatura wyniesie od -11 st. na wschodzie do -4 st. na południowym zachodzie, w nocy z czwartku na piątek spadnie do -21 st. na wschodzie i w centrum, a na zachodzie kraju do -14 st. W piątek temperatura wyniesie od -11 st. na wschodzie -5 st. na południowym-zachodzie.

W sobotę termometry wskażą od -8 na północnym wschodzie, do 0 st. na zachodzie.

http://wiadomosci.onet.pl/1236837,11,item.html

Witam,
WOW ! ale Wy produktywne jesteście :-) Ok 20 min zeszło mi na czytaniu tego co wczoraj od godz 16 naskrobałyście :-)

Kaszu - trzymaj się !

A ja rano byłam na pogawędce u pani doktor. Przepisała Tymusiowi na wszelki wypadek Bebilon Pepti (zaczynam świrować, że moje dziecko będzie głodowało jak mnie nie będzie), a mnie witaminy na wypadające włosy ... Na dworze cudownie rześko :-) ... dzisiaj wybieramy się na długi spacerek ...

reklama
HEJ HO HEJ HO NA SPACER BY SIĘ SZŁO... APRAPARAPARAPAR HEJ HO HEJ HO.....

cześć czołem
mąż ma urlop i nie siedzę na kompie - wykorzystuję czas na szycie....
ale za to poniedziałek, ale za to poniedziałek, poniedziałek będzie dla Was ;D

Do góry