reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Witam Dziewczyny! Witam optymistycznie bo pogoda sie poprawia.Wczoraj wreszcie poszliśmy na spacerek po kilku dniach "mroźnej" przerwy. wczoraj też zrobiłam postanowienia "przyszłościowe"- od października zaczynam studia- filologię hiszpańską(skończyłam juz angielską).Mam pełna akceptację mężusia.

Składam wszystkim solenizantom serdeczne życzenia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!

Kaszu
miło cię widzieć! I współczuję zatargów rodzinnych, wiem co przeżywasz bo u nas podobnie- bracia taty( a jest ich trzech) mają i mieli pretensje że dziadek dom na tatę przepisał a po śmierci mojej mamy my dzieci też jesteśmy spadkobiercami.I awantura na całego!

Ale w galeryjce piękne dzieciaczki!!! A mój się huśta i sobie gada, pewnie za chwilę zacznie się domagać bym się nim zajęła.

Teddy pisze:
jeeesuuuu.... nie bede mogla dzis spac... ::)

wlasnie sobie poogladalam zarosnietego Garego Oldmana w Szkarlatnej literze... jeeeessssuuuu... no nie zasne... ::)

a zaraz bedzie 13 wojownik i tam beda sami tacy zarosnieci..... jeeeessssuuuuu.... ::)

hehe, rozumiem, rozumiem ;D

Antonina spala od 20:30, o 2:30 nakrmilismy ja na spiocha, obudzila sie o 6, o 7 padla i spala godzine, a teraz od 18minut lezy w lozeczku i gada z pszczola... no i popierduje ;)

SMOK ZLIKWIDOWANY! ;D ;D ;D oby mnie teraz nie podkusilo, zeby jej go dac... ::)

a, dla rownowagi: tata wstawil wczoraj pranie Tosiowe i w polowie nabierania wody pralka wziela i sie spalila :( dzisiaj majster, ale jak to silnik to czeka nas kupno nowej :mad:

Polsce nie grożą 40-stopniowe mrozy - poinformowała telewizja TVN24. Ostatnio w mediach pojawiły się apokaliptyczne prognozy na najbliższy weekend, które przewidywały mrozy dochodzące do minus 40 stopni Celsjusza.
Najniższą temperaturę w ostatnich dniach zanotowano we wtorek w Stuposianach - termometr wskazywał tam -35 stopni.

W czwartek na południowym wschodzie i wschodzie kraju na ogół pogodnie. Na pozostałym obszarze zachmurzenie umiarkowane, okresami duże. Miejscami wystąpią niewielkie opady śniegu. W czwartek temperatura wyniesie od -11 st. na wschodzie do -4 st. na południowym zachodzie, w nocy z czwartku na piątek spadnie do -21 st. na wschodzie i w centrum, a na zachodzie kraju do -14 st. W piątek temperatura wyniesie od -11 st. na wschodzie -5 st. na południowym-zachodzie.

W sobotę termometry wskażą od -8 na północnym wschodzie, do 0 st. na zachodzie.

http://wiadomosci.onet.pl/1236837,11,item.html

Witam,
WOW ! ale Wy produktywne jesteście :-) Ok 20 min zeszło mi na czytaniu tego co wczoraj od godz 16 naskrobałyście :-)

Kaszu - trzymaj się !

A ja rano byłam na pogawędce u pani doktor. Przepisała Tymusiowi na wszelki wypadek Bebilon Pepti (zaczynam świrować, że moje dziecko będzie głodowało jak mnie nie będzie), a mnie witaminy na wypadające włosy ... Na dworze cudownie rześko :-) ... dzisiaj wybieramy się na długi spacerek ...

reklama
HEJ HO HEJ HO NA SPACER BY SIĘ SZŁO... APRAPARAPARAPAR HEJ HO HEJ HO.....

cześć czołem
mąż ma urlop i nie siedzę na kompie - wykorzystuję czas na szycie....
ale za to poniedziałek, ale za to poniedziałek, poniedziałek będzie dla Was ;D

Do góry