reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

No wreszcie udało mi sie przeczytać wszystko i teraz zabieram sie za 'czynne dyskutowanie' i odpisywanie wszystkim

reklama
im000639mini3wx.jpg

Kaszu -
1. Lodówke masz taką samą jak my  ;D Sprawdza sie i od roku jestesmy z niej naprawde zadowoleni. Łatwo daje sie utrzymać w czystości, co dla mnie, jako zawodowego pednata i porządkowego terrorysty jest istotne. Chłodzi jak należy, a i zamrażarka tez wywiazuje sie ze swych zadań medalowo - od ubiegłego roku mamy jeszcze paczki z mrożonymi swiezymi truskawkami. Dzieki temu moglam w grudniu zażyczyc sobie koktajl truskawkowy, a co!!
2. odpowiedz na zagadke kryminalną:
Odpowiedź: miała nadzieję, że mężczyzna znowu pojawi się na pogrzebie...

Jeśli odpowiedziałeś poprawnie, to myślisz jak psychopata. To był test znanego amerykańskiego psychologa, który używał go, aby sprawdzić, czy czyjaś mentalność jest mentalnością zabójcy. Wielu aresztowanych seryjnych morderców zostało poddanych temu testowi i ich odpowiedzi były zawsze prawidłowe.

Jeśli nie udało ci się właściwie odpowiedzieć -dobrze dla ciebie.

Doxa -
najserdeczniejsze zyczenia 1-szo-rocznicowe!! Trzymajcie sie razem radośnie i zgodnie. Słońca życzymy na całe Wasze wspólne życie.
Bardzo sie ciesze, ze Ciasto wyszło i smakowało. JEsli chodzi o ptasie mleczko, to rzeczywiscie bialka ubijam najpierw na sztywno i pod koniec dodaje pół szkl. cukru. Potem mieszam z kisielkiem i gotowe. Jak ciasto jest cieple, to faktycznie moze góra nieco spływać z jabłek. Dlatego też wstawiam ciasteczko po przestudzeniu do lodoówki i wtedy wszystko jest gęste, zwarte i sztywne :laugh:

Kika-
czekamy na zdjęcia komunijne!!

Anja 26 -
Co słychać w Chicago?... Przez rok tam mieszkałam i czasem mi tęskno. Ale na stałe nie zdecydowałam sie przenosić. W jakiej części miasta mieszkasz?

jestem znowu!
co za dzień! młyn w pracy jak cholera!!!!!!!!!!!!
Kaszu cos o wyborze zawodu przez gimnazjalistów moge ci powiedzieć! Oni nie mają pojęcia co ze sobą zrobić! To jest straszne jak decydują jaką szkołę, kierunek wybrać! Właśnie trwa rekrutacja do klas pierwszych, i powiem ci szczerze żę mam ich dość ale i współczuję im!

Domyślam się Mała, stymże ja w głównej mierze piszę przez pryzmat doradztwa zawodowego.
Przed chwilką dzwonił mój mężuś i jedzie juz z pracy do domu!! Tak się cieszę!! ;D ;D ;D
A jutro ma wolne - idziemy razem do gina i szykujemy pokoik dla dzidzi!!
Dobra, pędzę gotować obiadek!! ;D ;D ;D

no to super Kaszu!
Mam nadzieję, że tym razem plany wypalą i nie będzie musiał mężuś jutro jednak iść do pracy! :) ;)
pierożki szykujesz? ;D
Ja miałam jechać do mamy na obaidek ale jestem tak zmęczona i śpiąca, ze jadę prosto do domku spać!!!!!!!!!!!!! :(

Kaszu Ty próżniaku!! ;) :laugh:
Ja stałam nad nimi dwie godziny w piątek po południu! Ale tak się najadłam... zresztą przeciez Ci pisałam! ;D

reklama
Do góry