reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Żegna wszystkie panie - jadę do mamy niech mi użyczy soku malinowego na to moje przeziębienie.
A wieczorem ... wraca mężuś - trzeba uczcić dzień chłopaka, a w domu dwóch - jeden w brzuszku a drugi przy brzuszku.

Anna ja tez nie rozumiem kobiet palących w ciązy. I może kogos obrazam- trudno, ale uwazam ze to głupota !!!Zawsze byłam przeciwna, a teraz plus sie naogladałam.
Patka mam sprzatac skutecznie czyli do pierwszych skurczy ;D

Lindsay,
Chodzić na spacery i jeszcze raz chodzić, aż do bólu brzuch! Ja zaraz sie znowu wybieram, a na jutro mąż ma wpisane w grfik wzięcie mnie na Powązki i pokazanie całego cmentarza.
Może przesuniemy sobie terminy z 20 na 5 października???

A jak Ty ruczysz jak do CXiebie dzwonię, to nie będę. Nie wolno stresować mam w ciąży!!! :police:

dzis jak poszlam po zakupy normalnie szczeka mi opadla z wrazenia szla przyszla mamuska w bluzeczce aby cyki zakryte spodnie pod brzuchem a reszta brzucha na wierzchu przy temperaturze na dworze +15 i z papierosem w zebach ja rozumie zeby bylo +30 i goly brzuch a pozniej bedzie narzekac ze dziecko choruje jak sama o siebie i to przyszle malenstwo zadbac

reklama
Alunia to musiał być widok.
Szczególnie mi ten papieros w ciąży się podoba >:D
A że brzuch na wierzchu? Przeceż teraz taka moda, nie wiesz ??? Kobieta sexi chciała wyglądać a Ty się czepiasz. Może ona jeszcze tatusia dla dziecka chce złapać >:D

Do góry