reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Patka, mnie już po tylu rzeczach nie wiżeło, że szok. Gorzej się tylko czułam, tzn. zmęczona byłam i nogi mnie bolały )ale przegięłam z moim kolanem) po upojnym weekendzie, 3 dni bardzo intensywne z rodziną, do tego 2 czy 3 duże centra handlowe w tempie ekspresowym... A tak to nic. Przyszły tydzień też sobie ładnie poplanowałam, bo w sumie jak teraz się nie pospotykam z koleżankami to kiedy?
Zaczynam w poniedziałek o 10:00 od kawy w Cofee Heaven ;)

reklama
Duralex bardzo duże gratulacje , ty to lubisz człowieka zaskoczyć. Nic nic nic , a tu nagle urodziłam wczoraj .Sprytna i już szczęśliwa.

hej hej :)
u mamusi mam teraz neostrade wiec wpadlam na chwilke.
duralex jest nieprzewidywalna :) miala czekac na mnie. napisała mi, że odeszły jej wody, ale ani szyjka sie nie skróciła ani rozwarcia nie było, mimo to dali jej oksytocynę i "poznała smak bóli z krzyża" :p, w końcu "chłopaki się zlitowali" i wzięli ją na cesarkę :)
cytaty za duralex ;D

Duralex - ogromne GRATULACJE !!! ale nam niespodziankę zrobiłaś :-D SZYBKIEGO POWROTU DO DOMU !!!

Kaszu - mam nadzieję, że mój mail nie przestraszył Cię za bardzo ....

ja jak wstalam z dobrym humorem tak jak poszlam na rynek i zobaczylam tesciowa (ona tam sprzedaje)to odechcialo mi sie wszystkiego
chyba zrobie obiadek i poloze sie spac zeby odreagowac ta rozmowe
moj ojciec juz w domku dobrze ze nie stracil poczucia humoru

reklama
Kaszu juz Cie nie lubie ;) :(( jak mozesz w pare dni po porodzie wygladac jak bys w zyciu w ciazy nie byla ;) jesli ja nie bede wygladala po porodzie jak przed ciaza a najlepiej zeby bylo jeszcze mniej kilo niz przed ciaza to serio...przestane tu przychodzic na to forum bo wpadne w depresje ;) same laski, a wciskaja kit ze przytyly po 15 kilo...wrrrrr ;)

Do góry