reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
20.10. Ale już od 4 tygodni leżę i zaciskam nogi;) Moja ginka mówi że dzidzia bardzo pcha się na świat, że jest już nisko w miednicy- i wiesz to się czuje.W ponioedziałek kontrola, zobaczymy co mi powie, mam nadzieję że nie zostawi mnie w szpitalu...

Witam!!!
U mnie dzisiaj nocka była okropna , wstawałam tyle razy , że to już podejrzane było , no ale rano wszystko wróciło do normy chyba wieczorem za dużo płynów wypiłam. No i od samego rana mam werwę do pracy niesamowitą , coś jakby instynkt gniazda do kwadratu. Zobaczymy , mam ochotę , sprzątać , sprzatać i jeszcze raz sprzątać. wiem niestety , że za bardzo fosować mi sie nie wolno , ale tak trochę chyba juz nie zaszkodzi.

Ja co dziwne, mimi tego nieciekawego samopoczucia też mam ogromny przypływ energii.Myślę że jak się trochę "poruszamy" to nie zaszkodzi.
A tak wogóle to już grubo po ósmej, a Kaszu się jeszcze nie meldowała...

Cześć Brzuchatki,
Wpadam na moment. Dzisiaj OSTATNIE badaniz przed porodem. Super! Nie znoszę kłócia. Potem fotel, a potempół dnai u kosmetyczki. Cudownie.

WITAM WSZYSTKIE KANGURKI
JESTEM PADNIETA MOJE KOCHANIE Z FUCHY WROCILO DOPIERO O 1:30 W NOCY I BYLA MALA POWAZNA ROZMOWA  :mad: A PRZED CHWILA WROCILAM ZLABOLATORUM  ROBILAM TEST OBCIAZENIOWY NA GLUKOZE I JESZCZE RAZ MUSZE ISC ZEBY UKULY MNIE DRUGI RAZ A PRZEZ TEN CZAS NIEMOGE NIC JESC

Malgosia, szczególnie fajny jest ten ostatni punkt programu - ja po wizycie u kosmetyczki to jestem tak zrelaksowana... :angel:
Może Kaszu już jest w szpitalu, albo... śpi na zapas :) Zbiera siły na sobotę ;D

Oj strasznie się cieszę, bo to masaż. manicure, pedicure, wosk, henna i pyszna kawa ;D

O Kaszu, to myślę od wczorajszego wieczora i coś mi się zdaje, że do szpitala się wybrała. Wczoraj tak źle się czuła. Oby tylko Jej lekarz był pod ręką.

reklama
Cześć dziewczynki !

Nicole - no własnie na zdjęciach słodko spi, ale dzisiaj w nocy .... ojej od 2:00 praktycznie nie zmruzyłam oka. Na szczęście teraz udało mi się go uspokoić. Biedaczek - ciekawe co mu dolega... Straszne gdy rodzona matka nie może pomóc swojemu dziecku :-(

Kaszu - czy to już nastapiło ? :-)

Do góry