Hej Magdalenas, Jasiek jest na etapie: Wiem co chcę, chcę na ręce. Nie mamy wyboru - nosimy A waży ponad 9 kg. W sobotę byliśmy u lekarza (tak wyciućkał palca, że najpierw zrobił się pęcherz z wodą a później z ropą... -ale już jest dobrze), powiedziała, że wygląda na 10 m-nego bobasa. Najważniejsze, że zdrowy. A co u Ciebie???
reklama
magdalenas0
Początkująca w BB
hej!najwazniejsze ze synus zdrowy nie obejrzysz sie jak zacznie biegac i wszystko sciagac z mebli,ten etap z zycia dziecka jest bardzo radosny bo dziecko z dnia na dzien lapie nowe umiejetnosci.U nas narazie w miare dobrze.cieszmy sie kazdym dniem,bo nigdy nie wiadomo co przed nami.ucaluj synka pa
... ::: MACIUS ::: ... - Onet.pl Blog
magdalenas0
Początkująca w BB
hej! co tam u was kobietki slychac? jak sprawuja sie wasze pociechy? Macius wreszcie ma pieska do dogoterapi jednakze mamy problem bo narazie boi sie go jesli ktoras z was wie jak przelamac ten lek to bardzo prosze o wskazowki bede bardzo wdzieczna .Pozdrawiam cieplutko:-)
Dobra Justynka - robisz ten suwaczek:-)ja też co prawda od niedawna ale jakoś udało mi się dojść do tego co i jak.A zatem - ja weszłam na stronkę http://www.slub-wesele.pl
Oo, coś nie wyszło.Jeszcze raz;-)Wchodzisz na tą stronkę co wyżej tam masz opcję "suwaczki".Tworzysz własny a adres który pokaże Ci się pod koniec akcji kopiujesz.Przechodzisz na forum - tutaj w różowej zakładce na górze klikasz w "Ustawienia", a tam w "Edytuj podpis" - tu wklajesz to co skopiowałaś.Powodzenia:-)
Magdalena masz ślicznego synkaŻyczę Wam duuużo zdrówka i powodzenia w zmaganiach.Pozdrawiam
Magdalena masz ślicznego synkaŻyczę Wam duuużo zdrówka i powodzenia w zmaganiach.Pozdrawiam
justynka1
Mamusia Antoniusia
przeczytajcie tego bloga,naprawde super,az sie wzruszylam.
nie wiem jak wy,ale ja ,co prawda zawsze w jakis sposob odczuwalam krzywde dzieci,ale odkad mam swoje to jakos bardziej mnie to dotyka,odczuwam mocniej emocje jak widze czy slysze,ze jakiemus dziecku dzieje sie krzywda.
postaram sie pomoc.
nie wiem jak wy,ale ja ,co prawda zawsze w jakis sposob odczuwalam krzywde dzieci,ale odkad mam swoje to jakos bardziej mnie to dotyka,odczuwam mocniej emocje jak widze czy slysze,ze jakiemus dziecku dzieje sie krzywda.
postaram sie pomoc.
Witaj magdalenas0!
Przeczytałam bloga Maciusia, to bardzo smutna historia. Tak cięzko pogodzić się z chorobą dziecka ... musisz być jednak silna i walczyć, bo Macius to sliczny chłopczyk i musi byc zdrowy, bedzie zdrowy, zobaczysz ! A co u Maciusia? Jak się czuje? Na blogu wyczytałam, ze przewidziano u niego jeszcze 2 operacje. Jak jego ciśnienie tętnicze teraz?. Co mówią lekarze, co z operacją? Mam nadzieję, że jest lepiej i że wkrótce dojdzie do operacjii i Twój synek bedzie zdrowym chłopczykiem. Życzę Wam tego z całej duszy. Bądź dzielna Magdo! Wysyłam Wam pozytywne fluidki :-)!
Miłego dnia i trzymam za Was kciuki!
Przeczytałam bloga Maciusia, to bardzo smutna historia. Tak cięzko pogodzić się z chorobą dziecka ... musisz być jednak silna i walczyć, bo Macius to sliczny chłopczyk i musi byc zdrowy, bedzie zdrowy, zobaczysz ! A co u Maciusia? Jak się czuje? Na blogu wyczytałam, ze przewidziano u niego jeszcze 2 operacje. Jak jego ciśnienie tętnicze teraz?. Co mówią lekarze, co z operacją? Mam nadzieję, że jest lepiej i że wkrótce dojdzie do operacjii i Twój synek bedzie zdrowym chłopczykiem. Życzę Wam tego z całej duszy. Bądź dzielna Magdo! Wysyłam Wam pozytywne fluidki :-)!
Miłego dnia i trzymam za Was kciuki!
reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hej Magdalenko :-) witam wsrod na s:-) czemak na wiesci jak tam maluszek sie czuje :-)