reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szkoły rodzenia, przyszpitalne, prywatne

WITAM SERDECZNIE Amelkowa poród mnie przeraza ale jak mamy właśnie kogos takiego jak wspomniałas np p Emilka to jak nawet ją widzimy obok ,jest nam o wiele lepiej. Ja mialam zwykly zabieg a jak widzialam znajomego lekarza ktory mnie znal to juz sie nie balam :-) a co do osób ktore chodziły don szkoly rodzenia to wiem ze bardzo chciala chodzic rok temu Anik i wiem ze chodzila :tak:może mnie odwiedzi na forum i beda jeszcze jakies dziewczyny przeciez z tego co wiem to calkiem sympatycznie tam jest, a jak temat sie nie sklei to bedzie o porodach ...co dobrze wiedziec w czasie.........pozdrawiam ciepło....;-)

reklama
Mami my i tak wszystkie tematy jakie nas nurtują obgadujemy na Ploteczkach, nie zakładamy nowych wątków... Jest nas tak mało że każdy temat obgadamy szybko, chyba że dobrze nam się on ciągnie ;-)

Ja się porodu nie boję... Może dlatego że nie wiem co mnie czeka tak na prawdę :-) bardzo spokojna jestem i aż mnie to dziwi :-D:-D:-D

Ja również jestem z Opola i chciałabym się wybrać z mężem do szkoły rodzenia, jestem teraz w 20 tygodniu i zastanawiam sie czy już można sobie zarezerwować miejsca??
Pozdrawiam

Justy w szkole rodzenia liczba miejsc jest nieograniczona :tak::tak: po prostu przychodzisz na pierwsze spotkanie - organizacyjne i wpisujesz się na listę ;-) tylko musisz mieć skończone 30 tygodni :tak::tak:

a czy możecie mi wyjaśnić proszę jak dokładnie trafić do szkoły? wiem że jest na reymonta 8, ale z której strony dokładnie się tam wchodzi? jutro wybieram się na spotkanie organizacyje i wolałabym za długo nie krążyć. z góry wielkie dzięki za pomoc.

Corina jeśli wchodzisz od strony Reymonta to po wejściu za bramę mijasz szpital i idziesz dalej na parking. Tam jest taki duży parterowy budynek - to jest szkoła rodzenia.
Wchodząc od strony Kołłątaja zaraz za bramą masz go po lewej stronie :)

reklama
reklama
Do góry