reklama
oj z tymi wózkami to ja też mam problem mam chyba trzy , które mi się podobają i nie wiem na jaki się zdecydować, no ale tak już mam w tej ciąży...ciężko podjąć jakąś decyzję, łóżeczko mam po Danielku (spał w nim całe 2 miesiące, bo później wolał z nami), a ciuszki i całą resztę to też niby mam ,ale znająć życie to również będę w sklepach szaleć :laugh:
A ja narazie zupełnie nie mam nic upatrzonego, w sprawie zakupu wózka licze na dziadków ;D a łóżeczko mam po synku siostry. Z tym wózkiem w ogole mam dylemat, bo stwierdziłam, ze skoro mieszkam w domku, nie potrzebuje super lekkiego modelu i wole później zainwestować w porządną spacerówkę, bo jednak ona dłużej bedzie nam służyć. Na wieksze zakupy wyprawkowe wybierzemy sie chyba we wrzesniu :laugh:
Ja nie mam pojecia co do tych wózków podobno tzrba zwracać największą uwagę na kólka .. te podwójne z przodu i ruchome na boki to ponoc tragedia.. no i pompowane ze szprychami lepsze ale czy ja wiem?
Myślę że wrzesień na zakupy najlepszy.. przecież nie zostawimy tej całej przyjemności zakupowej naszym facetom nie?
Myślę że wrzesień na zakupy najlepszy.. przecież nie zostawimy tej całej przyjemności zakupowej naszym facetom nie?
ja tam nie liczę na gust mojego męża tzn,często ma inny niż ja a po porodzie będę miała huśtawkę nastrojów i nie chcę się rozbeczeć przez wózek,że mi się nie podoba i to co cammi pisała te podwójne z przodu i ruchome na boki toż to się tego nie da prowadzić,nie mam takich zręczności ani wyobraźni jak to zrobić
reklama
klementynka
Fanka BB :)
Mój wózek pochodzi z firmy Tutek (urocza nazwa, nie?) a model zwie się Piotruś. Kosztuje koło 550 zł , więc w sumie nie tragicznie, zresztą też liczę na jakiśch darczyńców ;D.
Przy wyborze wózka brałam pod uwagę: dobre resorowanie (najlepiej na paskach, albo teleskopach), gumowe koła, zakładajac że nie ja je będę popmpować :, przekładaną rączkę, a w tym wózku jest tak, ze gondoli nie montuje się w spacerówce, tylko oddzielnie - co obniża wagę wózka, a spacerówkę można założyć później, jak już Małe wyrośnie z gondoli, a sama gondola jest duża i wygodna, bo potrzebna będzie dość długo, nikt nie wie, kiedy wiosna porzadna nadejdzie . Tutek ma też dość duży wybór kolorów - są pokazane na stronie.
http://www.tutek.pl/
Przy wyborze wózka brałam pod uwagę: dobre resorowanie (najlepiej na paskach, albo teleskopach), gumowe koła, zakładajac że nie ja je będę popmpować :, przekładaną rączkę, a w tym wózku jest tak, ze gondoli nie montuje się w spacerówce, tylko oddzielnie - co obniża wagę wózka, a spacerówkę można założyć później, jak już Małe wyrośnie z gondoli, a sama gondola jest duża i wygodna, bo potrzebna będzie dość długo, nikt nie wie, kiedy wiosna porzadna nadejdzie . Tutek ma też dość duży wybór kolorów - są pokazane na stronie.
http://www.tutek.pl/