reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WITAM WSZYSTKIE LISTOPADÓWKI!!!!!!!!

reklama
oj z tymi wózkami to ja też mam problem :) mam chyba trzy , które mi się podobają i nie wiem na jaki się zdecydować, no ale tak już mam w tej ciąży...ciężko podjąć jakąś decyzję, łóżeczko mam po Danielku (spał w nim całe 2 miesiące, bo później wolał z nami), a ciuszki i całą resztę to też niby mam ,ale znająć życie to również będę w sklepach szaleć :laugh:

A ja narazie zupełnie nie mam nic upatrzonego, w sprawie zakupu wózka licze na dziadków ;D a łóżeczko mam po synku siostry. Z tym wózkiem w ogole mam dylemat, bo stwierdziłam, ze skoro mieszkam w domku, nie potrzebuje super lekkiego modelu i wole później zainwestować w porządną spacerówkę, bo jednak ona dłużej bedzie nam służyć. Na wieksze zakupy wyprawkowe wybierzemy sie chyba we wrzesniu :laugh:

Dodka ja właśnie planuje jakiś lecitki,chociaż w bloku mieszkam dosyć nisko,ale wydaje mi się że czasem trzeba będzie skorzystać z autobusu.

klementynka mnie się podobają czerwone wózki :D

Ja nie mam pojecia co do tych wózków podobno tzrba zwracać największą uwagę na kólka .. te podwójne z przodu i ruchome na boki to ponoc tragedia.. no i pompowane ze szprychami lepsze ale czy ja wiem?
Myślę że wrzesień na zakupy najlepszy.. przecież nie zostawimy tej całej przyjemności zakupowej naszym facetom nie?

CAMMI ja miałam pierwszy wózek z podwójnymi i plastykowymi kółkami, no i jest to rzeczywiście dramat..teraz tylko wchodzą w grę pompowane koła..przynajmniej jeśli o mnie chodzi :)

ja tam nie liczę na gust mojego męża :) tzn,często ma inny niż ja a po porodzie będę miała huśtawkę nastrojów i nie chcę się rozbeczeć przez wózek,że mi się nie podoba ;) i to co cammi pisała te podwójne z przodu i ruchome na boki toż to się tego nie da prowadzić,nie mam takich zręczności ani wyobraźni jak to zrobić ;)

a co do gustu mojego męża to w życiu bym go sama na zakupy do sklepu nie puściła...on z resztą chyba nie chciałby iść , bo tak naprawdę nie ma na ten temat zielonego pojęcia :laugh:

reklama
Mój wózek pochodzi z firmy Tutek (urocza nazwa, nie?) a model zwie się Piotruś. Kosztuje koło 550 zł , więc w sumie nie tragicznie, zresztą też liczę na jakiśch darczyńców ;D.
Przy wyborze wózka brałam pod uwagę: dobre resorowanie (najlepiej na paskach, albo teleskopach), gumowe koła, zakładajac że nie ja je będę popmpować ::), przekładaną rączkę, a w tym wózku jest tak, ze gondoli nie montuje się w spacerówce, tylko oddzielnie - co obniża wagę wózka,  a spacerówkę można założyć później, jak już Małe wyrośnie z gondoli, a sama gondola jest duża i wygodna, bo potrzebna będzie dość długo, nikt nie wie, kiedy wiosna porzadna nadejdzie :mad:. Tutek ma też dość duży wybór kolorów - są pokazane na stronie.
http://www.tutek.pl/

Do góry