reklama
klementynka
Fanka BB :)
16 kg to norma, najlżejsze chyba ważą około 12kg czy jakoś tak
Ten mój to jest nawet cięższy jakieś 18-19kg, ale ja się wagą nie przejmuję bo mieszkam w domku. Autobusem też się w trasy wybierać nie będę tylko autkiem. Mnie się jednak podoba czerwony z beżowymi wstawkami, ale Taco ma mnóstwo wzorów. Napiszę Wam co ma ten wózek:
- wzmocniona rama
- przekładana i regulowana rączka
- podwójny hamulec (przód i tył)
- wewnętrzna część nosidła jest wyścielona bawełną
- pięciopunktowe szelki bezpieczeństwa (łatwa regulacja)
- pompowane koła (szybki demontaż)
- duży kosz na zakupy
- stabilna i miękka barierka (materiał obszyty folią)
- torebka montowana na rączce
- budka z folią przeciwdeszczową
- świetna amortyzacja
- budkę z tyłu można odpiąć i jest wtedy taka przewiewna siateczka (to na upały)
- nosidełko można wyjąć i tak przenosić malucha
- miękką łatwo odpinaną na rzepy wyściółkę można przeprać
Jak dla mnie ma wystarczająco dużo zalet. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.
- wzmocniona rama
- przekładana i regulowana rączka
- podwójny hamulec (przód i tył)
- wewnętrzna część nosidła jest wyścielona bawełną
- pięciopunktowe szelki bezpieczeństwa (łatwa regulacja)
- pompowane koła (szybki demontaż)
- duży kosz na zakupy
- stabilna i miękka barierka (materiał obszyty folią)
- torebka montowana na rączce
- budka z folią przeciwdeszczową
- świetna amortyzacja
- budkę z tyłu można odpiąć i jest wtedy taka przewiewna siateczka (to na upały)
- nosidełko można wyjąć i tak przenosić malucha
- miękką łatwo odpinaną na rzepy wyściółkę można przeprać
Jak dla mnie ma wystarczająco dużo zalet. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.
Pycha
mama Mai i Marty
Ja do tej pory nie zastanawiałam sie jeszcze nad kupnem wózka, ale dzis mnie natchnełyście. Wiem jedno musi byc lekki, bo mieszkam na 3 piętrze.
A odnośnie gustu mojego męża, to też za bardzo bym na niego nie liczyła. Obawiam sie też, żeby teściowa nie wpadła na "genialny" pomysł i nie kupiła, bo z jej gustem tez nie za bardzo. Ale kasiorke owszem, może dać. :laugh:
A łóżeczko i wiele innych rzeczy bede mieć po moich siostrzenicach.
A odnośnie gustu mojego męża, to też za bardzo bym na niego nie liczyła. Obawiam sie też, żeby teściowa nie wpadła na "genialny" pomysł i nie kupiła, bo z jej gustem tez nie za bardzo. Ale kasiorke owszem, może dać. :laugh:
A łóżeczko i wiele innych rzeczy bede mieć po moich siostrzenicach.
Ja już mam całą wyprawkę ciuszkową... Brakuje mi tylko ciepłej czapeczki
Mamy wybrany wózek i odbierzemy go we wrześniu - to będzie Bartatina Plus firmy Jędroch. Do kupienia mamy łóżeczko i materacyk - prześcieradła, rożek i kocyki już mam.
Mamy wybrany wózek i odbierzemy go we wrześniu - to będzie Bartatina Plus firmy Jędroch. Do kupienia mamy łóżeczko i materacyk - prześcieradła, rożek i kocyki już mam.
fajnie dziewczyny że poruszyłyście temat wózków, bo samam myślałam założyć taki wątek, ja ogladam wozki już od 2 miesięcy i dalej nie wiem jaki, ale od najomych wiem na co zwraca uwagę przy zakupie. Zwróćcie uwagę dziewdzyny, że nasze dzidzie rodzą się na zimę i lepiej żeby wózki miały duże stabilne koła, jak bedziemy spacerowały pośniegu, albo po błocie śniegowym
pycha ja też nie chciałabym żeby teściowa robiła mi zakupów,dlatego chyba lepiej wcześniej to zrobić niż potem żałować.
klementynka ten wózek co podałaś stronkę bardzo mi się podoba i chyba taki kupimy z mężem
klementynka ten wózek co podałaś stronkę bardzo mi się podoba i chyba taki kupimy z mężem
reklama
klementynka
Fanka BB :)
no i fajnie, ja tylko wybiorę chyba zielony albo granatowy, dla ciebie Karolinko zostanie czerwony ;D