reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WITAM WSZYSTKIE LISTOPADÓWKI!!!!!!!!

reklama
Ten mój to jest nawet cięższy jakieś 18-19kg, ale ja się wagą nie przejmuję bo mieszkam w domku. Autobusem też się w trasy wybierać nie będę tylko autkiem. Mnie się jednak podoba czerwony z beżowymi wstawkami, ale Taco ma mnóstwo wzorów. Napiszę Wam co ma ten wózek:
- wzmocniona rama
- przekładana i regulowana rączka
- podwójny hamulec (przód i tył)
- wewnętrzna część nosidła jest wyścielona bawełną
- pięciopunktowe szelki bezpieczeństwa (łatwa regulacja)
- pompowane koła (szybki demontaż)
- duży kosz na zakupy
- stabilna i miękka barierka (materiał obszyty folią)
- torebka montowana na rączce
- budka z folią przeciwdeszczową
- świetna amortyzacja
- budkę z tyłu można odpiąć i jest wtedy taka przewiewna siateczka (to na upały)
- nosidełko można wyjąć i tak przenosić malucha
- miękką łatwo odpinaną na rzepy wyściółkę można przeprać
Jak dla mnie ma wystarczająco dużo zalet. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce.

Ja do tej pory nie zastanawiałam sie jeszcze nad kupnem wózka, ale dzis mnie natchnełyście. Wiem jedno musi byc lekki, bo mieszkam na 3 piętrze.
A odnośnie gustu mojego męża, to też za bardzo bym na niego nie liczyła. Obawiam sie też, żeby teściowa nie wpadła na "genialny" pomysł i nie kupiła, bo z jej gustem tez nie za bardzo. :(Ale kasiorke owszem, może dać. :laugh:
A łóżeczko i wiele innych rzeczy bede mieć po moich siostrzenicach.

Ja już mam całą wyprawkę ciuszkową... Brakuje mi tylko ciepłej czapeczki:)
Mamy wybrany wózek i odbierzemy go we wrześniu - to będzie Bartatina Plus firmy Jędroch. Do kupienia mamy łóżeczko i materacyk - prześcieradła, rożek i kocyki już mam.

szkoda ze moje siostrzenice juz dawno  przestaly byc male(jedna w pazdzierniku ma 18 a druga 17)wiec po ich ciuszkach prawie nic nie zostalo.

fajnie dziewczyny że poruszyłyście temat wózków, bo samam myślałam założyć taki wątek, ja ogladam wozki już od 2 miesięcy i dalej nie wiem jaki, ale od najomych wiem na co zwraca uwagę przy zakupie. Zwróćcie uwagę dziewdzyny, że nasze dzidzie rodzą się na zimę i lepiej żeby wózki miały duże stabilne koła, jak bedziemy spacerowały pośniegu, albo po błocie śniegowym :) :) :)

pycha ja też nie chciałabym żeby teściowa robiła mi zakupów,dlatego chyba lepiej wcześniej to zrobić niż potem żałować.
klementynka ten wózek co podałaś stronkę bardzo mi się podoba i chyba taki kupimy z mężem :)

reklama
Do góry