reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WITAM WSZYSTKIE LISTOPADÓWKI!!!!!!!!

Czesc dziewczyny.Co do ciepla to jeszcze je znosze oczywiscie siedzac w cieniu bo na sloneczku mam potworne zawroty glowy :D A co do brzuszka to znajomi jeszcze go nie zauwazaja ale w niedziele spotkalam znajoma ktorej nie widzialam od lutego i uslyszalam a ty jestes w blogoslawionym stanie?Zmienilas sie troszke.

reklama
Cześć brzucholki!
Dopadły mnie jakies głlupie mysli o przedwczesnym prodzie.Mój synek miał pepowine w okól szyi i lekarz mi powiedział o tym po porodzie chociaz wiedział wcześniej jak mi robił usg i tego tez się zaczełam bać że u tej dzidzi może tez tak być

Te myśli pełne obaw towarzyszą chyba każdej z nas.Poprostu martwimy się o te nasze maleństwa.Musimy być dobrej myśli i się nie zamartwiać, bo wtedy naszym maluszkom też smutno.Głowa do góry. ::)

To jest wyik mojego łażenia na forum dla wcześniaków. Te straszne komplikacje to jest straszne! Ten strch cały czas o swoje maleństwo.

Też się przeszłam po tym forum i miałam dokładnie takie same myśli. Ale mój szanowny małżonek mnie opierniczył i kazał się nastawić optymistycznie co niniejszym czynię. Czego ja bym nie zrobiła dla moich facetów ;D

Cześć na szczęście u mnie pogoda ok.Chociaż mogło by byc mniej chmur! Co do brzuszka to mam już całkiem spory ciekawe co będzie pożniej!Całkiem szybko minoł ten lipiec jeszcze tylko sierpień, wrzesień ,pazdziernik iiiiiiii nasz kochany listoad!!!!!

00000518xr.th.jpg

Hej!
U mnie dzis też pogoda spoko. Nawet deszczyk troche popaduje. Ja wole tak niż by miało świecić słońce.
Szybko mi minęły pierwsze 3 m-ce, a teraz to strasznie sie dłuży.
Kiedy bedzie ten listopad??? buuuuuuuuuuuuuuuu........
Mam dzis strasznego lenia, (to chyba skutki wczorajszego obzarstwa u mamy na imieninach), a tu obiad dla mężusia trzeba zrobić.

Mi tez szybko zleciały pierwsze 3 miesiące ciąży.A teraz ciągnie się tydzień za tygodniem! a te ostatnie miesiące to w ogóle będą trwały w nieskończoność.
No ale i tak tego nieda się przyspieszyć więc musimy cierpliwie czekać aż nasze bobaski zdecydują się wyjść tylko też nie za wcześnie!

Dokładnie, byle nie za wcześnie. Niech siedzą w brzuszkach jeszcze te kilkanaście tygodni. U mnie dzisiaj żar leje się z nieba. A ja do tego wybrałam się jeszcze oberwać wiśnie. Po prostu pływam we własnym pocie i wiśniowym soku :). Podobno do końca tygodnia ma być jeszcze cieplej. Chyba oszaleję :laugh:

reklama
A ja siedzę w domu ba tu najchłodniej, a podobbno ma być jeszcze gorzej. No ale jaknasze dzidzie przyjdą na świat to już tak ciepło nie będzie... Byleby nie przyszły za wcześnie, ostatnio naczytałam się o wcześniakach i zacząłam się trochę bać, ale na szczęście mój mąż czuwa i nie pozwoli mi myśleć negatywnie.. :mad: ;D

Do góry