reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WITAM WSZYSTKIE LISTOPADÓWKI!!!!!!!!

reklama
witam wszystkie listopadowe mamusie. wlasnie sie zalogowalam.robie to pierwszy raz i mam nadzieje ze robie dobrze. mam termin na 9 listopada wiec to juz prawie polowa. pozdrawiam   :)

droga kito329 czy dobrze sie zorientowalam, ze jestes ze szczecina, jesli tak to byloby cudnie, bo ja jestem i moze udaloby nam sie razem gdzies na spacerki wyskoczyc ;)

oczywiscie pisalam to do kita349, przepraszam za pomylke, ale gdyby byly tez jakies inne szczecinianki to pozdrawiam

Czesc dziewczyny 2 dni mnie nie bylo a tu prosze ciagle nas przybywa i CIESZE SIE Z TEGO .Witam nowe listopadoweczki

reklama
szczerze mówiąc to myślałam,ze z tym upałem będzie gorzej, ale o dziwo nie jest tragicznie, nawet mi nogi nie puchną...chociarz może to trochę za wcześnie - sama nie wiem
a tak w ogóle to u nas w domu nie jest gorąco, bo to stare budownictwo i prawdę mówiąc to nawet czasami jest zimno :) :)

Do góry