reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam samotne mamy i samotni tatusiowie

Witam! Sama nie jestem jeszcze matką, ale znalazłam sie na tym forum w innym celu. Mam do was ogromną prośbę. Jestem studentką V roku Pedagogiki i właśnie piszę pracę magisterską. Na temat pracy obralam sobie zagadnienie, które juz od dawna mnie interesowało, mianowicie problematykę samotnego macierzyństwa. W związku z tym muszę przeprowadzić badania. I w tym tkwi moje zapytanie i prosba. Czy ktoras z was wypełniłaby mi ankiete na temat samotnego macierzynstwa? Oczywiscie wyniki nie beda nigdzie publikowane ani pokazywane. Słuzyc mi będą wyłacznie do opracowania pracy magisterskie i pogłębienia mojej wiedzy w tejze problematyce. Za okazaną pomoc z góry bardzo dziekuję. Podaje swoje gg: 3460041. P.S. Ankiety przesłałabym e-mailem.

reklama
Witam! Sama nie jestem jeszcze matką, ale znalazłam sie na tym forum w innym celu. Mam do was ogromną prośbę. Jestem studentką V roku Pedagogiki i właśnie piszę pracę magisterską. Na temat pracy obralam sobie zagadnienie, które juz od dawna mnie interesowało, mianowicie problematykę samotnego macierzyństwa. W związku z tym muszę przeprowadzić badania. I w tym tkwi moje zapytanie i prosba. Czy ktoras z was wypełniłaby mi ankiete na temat samotnego macierzynstwa? Oczywiscie wyniki nie beda nigdzie publikowane ani pokazywane. Słuzyc mi będą wyłacznie do opracowania pracy magisterskie i pogłębienia mojej wiedzy w tejze problematyce. Za okazaną pomoc z góry bardzo dziekuję. Podaje swoje gg: 3460041. P.S. Ankiety przesłałabym e-mailem.

Witam! Ja na razie wprawdzie samotna ciężarna ale niestety wygląda na to że już wkrótce również samotna mama :( Mój Synek ma urodzić się 11 maja. Sama jestem od miesiąca - nie licząc czasu kiedy mieszkaliśmy niby razem ale tak na prawdę osobno. Ciężko mi się z tym pogodzić i szczerze mówiąc - jestem przerażona. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie jak to wszystko będzie...

witaj mukaa. Szkoda że tu trafiłaś, ale witamy serdecznie :-) Napisz coś więcej o sobie.

Pozdrawiam

Dlaczego ci nasi mężowie zmieniaja sie na nieczulych i nieodpowiedzialnych po ślubie i jak są tatusiami.Ja tez jestem sama z 2,4-letnia córa,tata za granica pracuje i w tym roku nieszcze mi na dziecko mi nic nie dał,pewnie po co jak nie pracuje i dziatkowie moga jego dziecko utrzymywac

Moj "wspanialy" tatus i maż nawet nie przyjechal na swieta,bo po co nawet jak dziecko mialo drugie urodziny.Ja tez mam nadzieje,ze spotkam tego odpowiedniego faceta.Gratuluje Ci!!!!

Witam!!
Ja jestem mama Milenki,odeszlam od jej taty jeszcze w ciazy,mieszkalismy razem dwa lata,teraz fakt faktem od czasu do czasu odwiedza corcie,mowi ze sie zmienil chociaz nadal jest nieodpowiedzialnym egoistycznym chamem.Czasem jest ciezko,ale Milenka jest tak naprawde jedynym moim szczesciem i radoscia.Cale moje zycie sie zmienilo jak sie pojawila i to na lepsze,zdecydowanie na lepsze.Pozdrawiam wszystkich samotnym rodzicow.Trzymajcie sie cieplutko!!

Witajcie!

Calkiem przypadkowo trafilem wczoraj na to forum.
Wykorzystam ten wątek, aby sie przedstawić i przywitać z wszystkimi Forumowiczami
Jestem ojcem samotnie wychowujacym malego Huberta. (2 latka 3 m-ce). Panie mają tutaj zdedcydowana przewage wiec postaram sie zasilic szeregi samotnych tatusiow.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, glowa do gory :-).

vittek,

reklama
witamy :-D nie tyle z radością, bo lepiej, żeby tu nikt nie zaglądał, ale skoro jest jak jest to trzymajmy się razem :tak: może zajrzyjcie na wątek 'jak sobie radzicie', bo tam samotni zwykle piszą.

Do góry