Kasia1991_
Początkująca w BB
25 października zaczął się okres (trwał chyba 6 dni). I po okresie się kochaliśmy od razu.Tak właśnie jak zaszłam na tym początku to czemu ginekolog mówił ze ciąża bardzo wczesna, jak 5 tydzień ciąży to 3 tygodnie od zapłodnienia to jakby 15 listopad, a spałam z mezem po okresie od razu 2,3,4,5 dni z wytryskiem, a później już tylko 27 listopada tydzień temu. Teraz się boje ze skoro zaszłam w ciąże tyle czasu temu ze może być coś z dzieckiem
Bo widać pęcherzyk ciążowy.
Właśnie przed tym Sylwestrem mam wizytę i chce się go dopytać bo ciężko uwierzyć . Już myślałam ze może tydzień temu doszło do zapłodnienia i dlatego pęcherzyk ciążowy był wczoraj. Nie znam się na tym.Wszystko zależy od sprzętu i od lekarza - ciąża z pierwszego tygodnia listopada to jak najbardziej 5 tydzień. Także wszystko się zgadza.
Nie miałaś monitoringu więc ciężko powiedzieć kiedy miałaś owulację i implantację. Nie wiem jak prowadziłaś ten kalendarzyk. Plemniki też dość długo żyją (w skrajnych przypadkach nawet do 7 dni).
Teraz już czasu nie cofniesz. Po trzeciej ciąży porozmawiaj z lekarzem na temat swojego cyklu i niech Ci wszystko wytłumaczy