reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

A ja zalożylam nową posciel w weekend i moje super madre dziecko latało na golasa - a jak zobaczyl kwiatki na poscieli to postanowil je podlac:wściekła/y: więc mialam podlane kwiatki i kolejną zmiane poscieli do prania:-D:wściekła/y: ale mnie nerw wziął:wściekła/y:

reklama
Ojjj znam ten bol!!!!!:wściekła/y: Ka ostatniomlodej dawalam syrop na kaszel a ta zamiast posöusznie wypic to zaczela swirowac i caly syrop rozprysl sie po poscieli...Myslalam ze wciagne ja nosem ze zlosci:wściekła/y:

Wiecie co to dopiero pare dni jak Matek spi w nocy bez pieluchy a ja już się od nich odzwyczaiłam i za nic nie chce do nich wracac:tak:Poza tym widzę że Matek coraz mądrzejszy. W dzień biega sam już do łazienki, rozbiera się i ubiera a poza tym kończą się problemy z kupką. Do tej pory przetrzymywał kilka dni i dopiero po jakimś czasie załatwiał się i nieraz już nawet nie zdążał na nocnik. Teraz odkąd śpi bez pieluchy zawsze kupka na nocnik :tak:

No u nas z kupką ok choc bywa problem jak mu sie chce na dworze-przetrzymuje albo mu sie jakis kleksik zdarzy z bąkiem albo potem długo nie może zrobić w domu...a z sikaniem ostatnio mały regresik - tzn jakby cały czas nie wysikiwał się do końca i mu się zdarza takie popuszczanie - zrobi przed wyjsciem na spacer ale mało- nie moze wiecej a potem popuści na spacerze...mam nadzieje że mu to przejdzie no bo przy tych temperaturach to jest kłopotliwe :( no i o dziwo to mu sie głównie przy babci zdarza, z nami raczej nie...

reklama
a u nas w nocy jest dramat..Mati sie budzi i chce pic caly czas, czasem musze mu naet zmienic pieluszke...
Az dalismy mu mocz do badania, bo juz sama nie wiem.....
jeden nocy wypil 6 butelek - sie wystraszylam na maksa, teraz wypije 2 maxymalnie...
wietrzymy mu pokoj, na noc w kuchni i salonie jest otwarte okno a drzwi w jego pokoju otwarte, i juz sama nie wiem
Tez Wasze maluchy pija tak w nocy..

W dzien mati ladnie wola siusiu i kupke:)))

Basiu - Mati tez zcasem popuscie na spacerze....jak jest cieplo to robi siusiu na dworze....a jak jest zimno to nie wola i pewnie dlatego popuszcza
Tez sadzamu go na nocnik przed wyjsciem na spacer.....

Do góry