reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

U nas pieluchy też tylko na noc. W dzień siku na nocnik prawie zawsze, ale czasem w zabawie zupełnie zapomina i leje po nogach. Gorzej z kupką. Uwielbia sobie walnąć w galoty, chociaż do nocnika też robi, ale z przewagą narty w gaciach. :-D:-D:-D A noce niestety w pieluchach. Jak próbowałam go kłaść bez, to po dwóch nocach suchych zalał co się dało przez 3 noce z rzędu więc narazie odpuściłam

reklama
u nas jakos od lipca nie ma zadnej wpadki..:-)...ani w dzien..ani w nocy ...i w przedszkolu tez woła..a bałam sie troszke, ze moze sie po ang..jakos nie dogada..ale młoda daje rade:cool2:

No proszę jakie postępy:tak:
U nas dzisiaj sucho:tak:ale wysadziłam go po 2 a teraz jeszcze spi i jest suchutko. Wiem że problemem jest tu picie bo on wypija w ciahu dnia bardzo dużo picia i mimo że przed snem zrobi siusiu to i tak sądzę że to picie jeszcze sie tam trawi:dry:Bo tak jak dzisiaj po wysadzeniu w nocy juz do rana mu sie nie chce siku a jest juz kilka godz bez picia

a u nas porażka :-( Iza nie chce nawet usiąść na nocnik nie pomaga tłumaczenie, grożenie proszenie, ehh już mi brak pomysłów....:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

Irmaa ja też bym temat odpuściła zupełnie na jakiś czas
u nas na noc zakłądam bo jak na razie boję się wysadzania na śpiocha, ostatnio był tylko przekładany na śpiocha bo na podłogę się przeniósł i taki raban z tego zrobił - że prawie półtora godziny wył i zasnąć nie mógł...szok to był, potem jak wreszcie zasnął to resztę nocy kasłał...pomyślę za jakiś czas jak spanie będzie dobrze szło bo ostatnio kiepsko przez kaszel
a w dzień też bez zmian - podobnei jak Wojciach zeby się nei powtarzać

Kolejna noc sucha. I wysadzanie o 2 w nocy. Też się bałam że jak go wysadzę w nocy to się wybudzi czy coś ale nie on siada na nocnik na śpiąco i zrobi siusiu, powie że już i śpi dalej. Cały czas liczę że odstawi wieczorne picie żebym nie musiała w nocy wysadzać ale jak narazie mi to nie przeszkadza a jaka ulga w budżecie że pieluch nie trzeba no i kosz mi się nie zapełnia tak szybko;-):-D

Ania Tobie to tylko zazdroscic-hociaz moze tej pobudki o 02:00 juz ci nie zazdroszcze ;-) U nas pampersow to normalnie chyba wiecej idzie:szok: Mloda pije litrami doslownie a wiadomo nasika juz jak stara...dwa siki i pampers prawie eksploduje...:tak::baffled:

reklama
Chcialam jeszcze dodac ze wczoraj miala zdjetego pampersa na doslownie 10 min.przed kapiela i oczywiscie musiala zaraz narobic na podloge:wściekła/y: A tlumacze-taoleta ejst od tego:wściekła/y:

Do góry