reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

U nas pieluchy też tylko na noc. W dzień siku na nocnik prawie zawsze, ale czasem w zabawie zupełnie zapomina i leje po nogach. Gorzej z kupką. Uwielbia sobie walnąć w galoty, chociaż do nocnika też robi, ale z przewagą narty w gaciach. :-D:-D:-D A noce niestety w pieluchach. Jak próbowałam go kłaść bez, to po dwóch nocach suchych zalał co się dało przez 3 noce z rzędu więc narazie odpuściłam

reklama
u nas jakos od lipca nie ma zadnej wpadki..:-)...ani w dzien..ani w nocy ...i w przedszkolu tez woła..a bałam sie troszke, ze moze sie po ang..jakos nie dogada..ale młoda daje rade:cool2:

No proszę jakie postępy:tak:
U nas dzisiaj sucho:tak:ale wysadziłam go po 2 a teraz jeszcze spi i jest suchutko. Wiem że problemem jest tu picie bo on wypija w ciahu dnia bardzo dużo picia i mimo że przed snem zrobi siusiu to i tak sądzę że to picie jeszcze sie tam trawi:dry:Bo tak jak dzisiaj po wysadzeniu w nocy juz do rana mu sie nie chce siku a jest juz kilka godz bez picia

a u nas porażka :-( Iza nie chce nawet usiąść na nocnik nie pomaga tłumaczenie, grożenie proszenie, ehh już mi brak pomysłów....:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

Irmaa ja też bym temat odpuściła zupełnie na jakiś czas
u nas na noc zakłądam bo jak na razie boję się wysadzania na śpiocha, ostatnio był tylko przekładany na śpiocha bo na podłogę się przeniósł i taki raban z tego zrobił - że prawie półtora godziny wył i zasnąć nie mógł...szok to był, potem jak wreszcie zasnął to resztę nocy kasłał...pomyślę za jakiś czas jak spanie będzie dobrze szło bo ostatnio kiepsko przez kaszel
a w dzień też bez zmian - podobnei jak Wojciach zeby się nei powtarzać

Kolejna noc sucha. I wysadzanie o 2 w nocy. Też się bałam że jak go wysadzę w nocy to się wybudzi czy coś ale nie on siada na nocnik na śpiąco i zrobi siusiu, powie że już i śpi dalej. Cały czas liczę że odstawi wieczorne picie żebym nie musiała w nocy wysadzać ale jak narazie mi to nie przeszkadza a jaka ulga w budżecie że pieluch nie trzeba no i kosz mi się nie zapełnia tak szybko;-):-D

Ania Tobie to tylko zazdroscic-hociaz moze tej pobudki o 02:00 juz ci nie zazdroszcze ;-) U nas pampersow to normalnie chyba wiecej idzie:szok: Mloda pije litrami doslownie a wiadomo nasika juz jak stara...dwa siki i pampers prawie eksploduje...:tak::baffled:

reklama
Chcialam jeszcze dodac ze wczoraj miala zdjetego pampersa na doslownie 10 min.przed kapiela i oczywiscie musiala zaraz narobic na podloge:wściekła/y: A tlumacze-taoleta ejst od tego:wściekła/y:

Do góry