reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

No nic, jednak dalej walczymy :)
CIN1, w ciągu pół roku nastąpiła zmiana z "mozaika i pasma metaplazji" na "mozaika", więc jakiś kroczek do przodu jest. Lekarz powiedział, że nie może powiedzieć, że nic nie ma, ale są to malutkie zmiany. No i biopsja z kanału też pobrana. Mimo wszystko jestem dobrej myśli :)
Ważne że się nie zmieniło na CIN 2 i nie trzeba konizacji 🙂

reklama
Zawsze jak wchodzę na te forum i czytam nowe wpisy to jestem przerażona ze każdy lekarz mówi coś innego 😱 każdy jest inaczej traktowany,inaczej badany,inaczej leczony 🤔 ja w czwartek do szpitala mam nadzieje ze wcześniej nie zejdę na zawał 😱😅

Bardzo szkoda,że się nie cofnęło u Ciebie. U mnie lekarz powiedział,że za pół roku powtórka wszystkich badań. Chciałabym mieć Twoją determinację, ja powoli mam tego dość. Będzie już co będzie.
Głowa też jest ważna w procesie zdrowienia. Musisz wierzyć, że będzie dobrze i dbać o siebie, myśleć pozytywnie :) Wiem, że czasem się już odechciewa jak nadal słyszymy tą samą diagnozę, ale trzeba być silnym! 💪
Wrzucam Wam Dziewczyny poniżej link do klasyka, uśmiechnijcie się ;)

Jetsem właśnie
Jak po zabiegu?
witam, powiem szczerze ze dopiero dzisiaj dochodzę do siebie 😱 od wtorku z nerwów nie mogłam sapać 😱 jeść 😱 ogólnie nie mogła. Funkcjonować. W czwartek o 6 pojechałam do szpitala przyjęcie o godzinie 13 dopiero zabieg bo operacje się przedłużyły. Około 13 przyszła pani ze mam udać się do zabiegowego. Poszłam tam narkoza 5 miłych babeczek wybudzili mnei przed 14. Oczywiście z wrażenia nawet po narkozie nie spałam 😱 poleżałam 3 godziny podłączyli mi kroplówki 😱 jak wstałam do łazienki to nie poznałam siebie w lustrze biała twarz sine oczy usta jakieś dziwne żyły na czole nie wiem co to miało być 😱 to takie normalne ? Koloru nabrałam żyły znikły ale usta i oczy do dzisiaj są ale naszczescie schodzi 😱 przyszła moja gin i powiedziała ze zabieg skończył się pomyśle mam wszystko dobrze wycięte teraz tylko 2 tygodnie się oszczędzać ponieważ było to usuwane laserowo i ja mam tam już strupek i nie mogę dźwigać chodzic na siłownie pływać i wgl … ponieważ ten strupek mógłby odpaść i mogłabym bardzo krwawić… dostałam tabletki na 10 dni dopochwowe metronodazol polpharma 500g … jedna włożyła mi po zabiegu ja dzisiaj włożyłam druga 😱Boże mam nadzieje ze tylko to się zagoi 😱 i ze będzie Ok … tak wygaldaja dzisiaj moje oczy maskara 😱czy to normalne ?

Załączniki

• IMG_1789.jpeg
    IMG_1789.jpeg
    197,3 KB · Wyświetleń: 81
Jetsem właśnie

witam, powiem szczerze ze dopiero dzisiaj dochodzę do siebie 😱 od wtorku z nerwów nie mogłam sapać 😱 jeść 😱 ogólnie nie mogła. Funkcjonować. W czwartek o 6 pojechałam do szpitala przyjęcie o godzinie 13 dopiero zabieg bo operacje się przedłużyły. Około 13 przyszła pani ze mam udać się do zabiegowego. Poszłam tam narkoza 5 miłych babeczek wybudzili mnei przed 14. Oczywiście z wrażenia nawet po narkozie nie spałam 😱 poleżałam 3 godziny podłączyli mi kroplówki 😱 jak wstałam do łazienki to nie poznałam siebie w lustrze biała twarz sine oczy usta jakieś dziwne żyły na czole nie wiem co to miało być 😱 to takie normalne ? Koloru nabrałam żyły znikły ale usta i oczy do dzisiaj są ale naszczescie schodzi 😱 przyszła moja gin i powiedziała ze zabieg skończył się pomyśle mam wszystko dobrze wycięte teraz tylko 2 tygodnie się oszczędzać ponieważ było to usuwane laserowo i ja mam tam już strupek i nie mogę dźwigać chodzic na siłownie pływać i wgl … ponieważ ten strupek mógłby odpaść i mogłabym bardzo krwawić… dostałam tabletki na 10 dni dopochwowe metronodazol polpharma 500g … jedna włożyła mi po zabiegu ja dzisiaj włożyłam druga 😱Boże mam nadzieje ze tylko to się zagoi 😱 i ze będzie Ok … tak wygaldaja dzisiaj moje oczy maskara 😱czy to normalne ?
U mnie po narkozie to strasznie wymiotowałam myślałam że zejde ale z wyglądu było tak samo. Ja nic nie miałam przepisane tylko że mam się oszczędzać

U mnie po narkozie to strasznie wymiotowałam myślałam że zejde ale z wyglądu było tak samo. Ja nic nie miałam przepisane tylko że mam się oszczędzać
Dzisiaj wyglądam już lepiej chyba ten stres i nerwy odespalam 😱 ale wyglądałam strasznie po tej narkozie 😱 wycinki miałam robione tez na narkozie ale takiej 15 minutowej a tu prawie godzina 😱 mam nadzieje ze wylądowałam ostatni raz w tym szpitalu 🥺

Dzisiaj wyglądam już lepiej chyba ten stres i nerwy odespalam 😱 ale wyglądałam strasznie po tej narkozie 😱 wycinki miałam robione tez na narkozie ale takiej 15 minutowej a tu prawie godzina 😱 mam nadzieje ze wylądowałam ostatni raz w tym szpitalu 🥺
Godzina? Ja miałam robiona konizacje właśnie w tej 15 minutowej narkozie

reklama
Do góry