reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

To tak zawsze, przygotowanie do zabiegu, wybudzenie. Sam zabieg krótki.
Mnie chyba nie mogli dobudzić bo mówili mi że mnie obudzą zaraz po zabiegu na sali a obudziłam się na tej drugi sali wybudzeń i byłam taka otumaniona. Zaczęłam krzyczeć że mnie boli to chcieli mi dać morfinę ale dobrze że w porę się ocknęłam i odmówiłam. Ja nie mogę brać morfiny dali mi po cesarce to mało co bym tam zeszła

reklama
Godzina? Ja miałam robiona konizacje właśnie w tej 15 minutowej narkozie
Wycinki miałam około 15 minut a teraz po godzinie znalazłam się na łóżku w swojej sali pamietam bo pielęgniarka mnie poinformowała ze mam kroplówkę i kładzie mi obok telefon dlatego spojrzałam na godzinę … a jak szlam na zabieg to napisałam eske ze idę już. Dlatego wiem ze godzina minęła 😱

Mnie chyba nie mogli dobudzić bo mówili mi że mnie obudzą zaraz po zabiegu na sali a obudziłam się na tej drugi sali wybudzeń i byłam taka otumaniona. Zaczęłam krzyczeć że mnie boli to chcieli mi dać morfinę ale dobrze że w porę się ocknęłam i odmówiłam. Ja nie mogę brać morfiny dali mi po cesarce to mało co bym tam zeszła
Straszne 😱😱😱 mnie Pytali przed zabiegiem czy jestem uczulona na jakieś leki 🤔

Jetsem właśnie

witam, powiem szczerze ze dopiero dzisiaj dochodzę do siebie 😱 od wtorku z nerwów nie mogłam sapać 😱 jeść 😱 ogólnie nie mogła. Funkcjonować. W czwartek o 6 pojechałam do szpitala przyjęcie o godzinie 13 dopiero zabieg bo operacje się przedłużyły. Około 13 przyszła pani ze mam udać się do zabiegowego. Poszłam tam narkoza 5 miłych babeczek wybudzili mnei przed 14. Oczywiście z wrażenia nawet po narkozie nie spałam 😱 poleżałam 3 godziny podłączyli mi kroplówki 😱 jak wstałam do łazienki to nie poznałam siebie w lustrze biała twarz sine oczy usta jakieś dziwne żyły na czole nie wiem co to miało być 😱 to takie normalne ? Koloru nabrałam żyły znikły ale usta i oczy do dzisiaj są ale naszczescie schodzi 😱 przyszła moja gin i powiedziała ze zabieg skończył się pomyśle mam wszystko dobrze wycięte teraz tylko 2 tygodnie się oszczędzać ponieważ było to usuwane laserowo i ja mam tam już strupek i nie mogę dźwigać chodzic na siłownie pływać i wgl … ponieważ ten strupek mógłby odpaść i mogłabym bardzo krwawić… dostałam tabletki na 10 dni dopochwowe metronodazol polpharma 500g … jedna włożyła mi po zabiegu ja dzisiaj włożyłam druga 😱Boże mam nadzieje ze tylko to się zagoi 😱 i ze będzie Ok … tak wygaldaja dzisiaj moje oczy maskara 😱czy to normalne ?
kortyzol robi swoje.. jesteś już po wszystkim, powstaj się wyciszyć

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko 🤔bo miałam wszystko badania robione na ich podstawie wycięli mi ta zmianę… miałam dzisiaj pisać do mojej gin żeby wzięła mój wypis z szpitala… i tak zrobiłam , a ona mi każe dzwonić do siebie 31.10.2023 w sprawie wyników ? Ale jakich wyników ? Oni badają ta zmianę co mi wycięli czy jak ?

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko 🤔bo miałam wszystko badania robione na ich podstawie wycięli mi ta zmianę… miałam dzisiaj pisać do mojej gin żeby wzięła mój wypis z szpitala… i tak zrobiłam , a ona mi każe dzwonić do siebie 31.10.2023 w sprawie wyników ? Ale jakich wyników ? Oni badają ta zmianę co mi wycięli czy jak ?
Tak dokładnie wysyłają do badania histopatologicznego

reklama
Tak, bo oni pobrali wycinki z miejsc najbardziej podejrzanych i podejrzewali cin2, ale w wycinkach które miały 0,1cm a tera pobrali ci 2,5cm plaster i go obejrzą i upewnia się,że usunęli wszystko i co tam było.

Do góry