reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Ja tez teraz się mądrze, ale przeszłam załamanie i jedyne co możemy ci napisać, to ze nie warto. Szkoda zdrowia, trzeba na spokojnie. Zobacz byłyśmy lub jesteśmy w podobnej sytuacji, ale kilkanaście miesięcy później niż Ty. Uwierz,ze będzie dobrze.może nie będzie idealnie, ale dobrze.
Chyba wszystkie z nas przeszły. Ja się czułam jak jakaś bicz z chorobą weneryczną i oczywiście był wku.w no bo skąd?

reklama
Może ale nie musi. Równie dobrze może wyjść w jamie ustnej lub w dupie. Równie dobrze pijany kierowca może cię rozjechać na pasach a nie wpadasz w panikę na widok skrzyżowań. Musisz zmienić myślenie.
Przeraża mnie pani myślenie 😅 i te porównania. Kierowca, rak , wracanie do tych dni , masra 😱

reklama
Do góry