Jeszcze całe szczęście ze laboratorium przechowuje wycinki 30 dni i mogą z tego zrobić bo jak by nie przechowywali to niby kolejne pobranie wycinkówNo to trzeba czekać spokojnie
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
No
W ogóle od razu powinni to zlecić ja za pierwszym razem już wiedziałam że te białka są dodatnieJeszcze całe szczęście ze laboratorium przechowuje wycinki 30 dni i mogą z tego zrobić bo jak by nie przechowywali to niby kolejne pobranie wycinków
Tez jej się zapytałam czemu odrazu tego nie zleciła . Nie potrafiła mi odpowiedziećNo
W ogóle od razu powinni to zlecić ja za pierwszym razem już wiedziałam że te białka są dodatnie
Asiaxz
Po prostu jej niedopatrzenie nie potrafi się przyznać do błęduTez jej się zapytałam czemu odrazu tego nie zleciła . Nie potrafiła mi odpowiedzieć
A tłumaczenie ze nie mam panikować bo to jest stan przed rakowy… do raka to jeszcze ho ho co to za podejście rok temu cytologia dobra a rok później już cin 2 to chyba bardzo duża zmiana.Po prostu jej niedopatrzenie nie potrafi się przyznać do błędu
Asiaxz
Dokładnie u każdego to inaczej się odbywa więc niech ona Cię nie poucza tylko zajmie się tym co do niej należy. Obojętnie co to to do niej należy obowiązek żebyś była zdrowaA tłumaczenie ze nie mam panikować bo to jest stan przed rakowy… do raka to jeszcze ho ho co to za podejście rok temu cytologia dobra a rok później już cin 2 to chyba bardzo duża zmiana.
Gosia38
Asiu, a u mnie tego nie zlecili. Wszędzie inaczej.No
W ogóle od razu powinni to zlecić ja za pierwszym razem już wiedziałam że te białka są dodatnie
Asiaxz
No ja to w ogóle jestem w szoku myslalam że to podstawa. Tak naprawdę to jest mega ważne badanie bo nawet jak jest zmiana a białka wyjdą negatywne to jest szansa że to się to samo cofnieAsiu, a u mnie tego nie zlecili. Wszędzie inaczej.
reklama
Tak ma pani racje i ja tez tak uważam.Dokładnie u każdego to inaczej się odbywa więc niech ona Cię nie poucza tylko zajmie się tym co do niej należy. Obojętnie co to to do niej należy obowiązek żebyś była zdrowa
Podziel się: