Dokładnie ale mogła to zrobić odrazuTu się nic nie zmieni przez 18 dni. Trzeba czekać, chociaż uważam,ze to czekanie najgorsze.
reklama
Mam tylko nadzieje ze przyjadą te wyniki wcześniejNo ja to w ogóle jestem w szoku myslalam że to podstawa. Tak naprawdę to jest mega ważne badanie bo nawet jak jest zmiana a białka wyjdą negatywne to jest szansa że to się to samo cofnie
Asiaxz
Fanka BB :)
Jaka tam Pani no weźTak ma pani racje i ja tez tak uważam.
Asiaxz
Myślę że raczej nie bo jak rozmawiałam z lekarka to oni naprawdę mają dużo pracy i dlatego tyle trzeba czekać na te wynikiMam tylko nadzieje ze przyjadą te wyniki wcześniej
Gosia38
W sumie to zapytam przy kolejnym badaniu. Nie wiem czemu pominęli.No ja to w ogóle jestem w szoku myslalam że to podstawa. Tak naprawdę to jest mega ważne badanie bo nawet jak jest zmiana a białka wyjdą negatywne to jest szansa że to się to samo cofnie
Wiedziała ze to ważne badanie wiedziała ze będzie potrzebne to mogła to zlecić odrazu ja od czerwca tylko czekam badania czekam badania czekamMyślę że raczej nie bo jak rozmawiałam z lekarka to oni naprawdę mają dużo pracy i dlatego tyle trzeba czekać na te wyniki
Asiaxz
Na spokojnie teraz już bliżej niż dalejWiedziała ze to ważne badanie wiedziała ze będzie potrzebne to mogła to zlecić odrazu ja od czerwca tylko czekam badania czekam badania czekam
Powiem szczerze miałam mieszane uczucia czy szukać takiego forum. Ale teraz ciesze się ze znalazłam… trochę się uspokoiłamNa spokojnie teraz już bliżej niż dalej
Asiaxz
Super bardzo miło to słyszećPowiem szczerze miałam mieszane uczucia czy szukać takiego forum. Ale teraz ciesze się ze znalazłam… trochę się uspokoiłam
reklama
Nikt z mojego otoczenia nie ma takiego problemu przynajmniej nikt nie mówi o tym głośno i ja tez nie mówię głośnoSuper bardzo miło to słyszeć
Podziel się: