reklama
Mam nadzieje ze będzie wszystko Ok dziękuje za dobre słowoTeraz trzeba zalecenia wykonać. Będzie dobrze, głowa do góry. Na spokojnie, bez stresu.
Celia89
Fanka BB :)
mi to wygląda na opis cin1Tak wygalda opis moich wycinków.
Cin 1 wyszedł w cytologi płynnej. właśnie do mnie dzwoniła mam się wstawic do szpitala na kolkoskopie. I zalecane jest badanie p16/ki67 i dopiero wtedy będzie decyzja co dalej. Mówią ze jak kobieta nie rodziła to nie chcą skracać tej szyjkimi to wygląda na opis cin1
Asiaxz
Fanka BB :)
Jeżeli białka wyjdą dodatnie to wtedy na pewno się zdecydują na konizacje. Po tym zabiegu wiele kobiet urodziło to nie ma wpływu na płodnośćCin 1 wyszedł w cytologi płynnej. właśnie do mnie dzwoniła mam się wstawic do szpitala na kolkoskopie. I zalecane jest badanie p16/ki67 i dopiero wtedy będzie decyzja co dalej. Mówią ze jak kobieta nie rodziła to nie chcą skracać tej szyjki
reklama
Boże za co nas to spotyka człowiek dba o siebie nie truje się świństwami a takie coś przychodzi ucieszyłam się ze na dokumencie z cytologi płynnej pisze cin 1 myślałam ze jest coś lepiej ale teraz to już mam mieszane uczucia czuje ze jest zle nie wiem dlaczego już fiksuje na maxaJeżeli białka wyjdą dodatnie to wtedy na pewno się zdecydują na konizacje. Po tym zabiegu wiele kobiet urodziło to nie ma wpływu na płodność
Podziel się: