reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

Ale to tak nie działa mi też wyciągnęli trochę tej zmiany przy wycinkach ale ja jak białka są dodatnie to znaczy że proces już się rozpoczął i one na nowo się zrobią dlatego tak wazne jest żeby to wszystko w całości usunąć
Jestem przerażona 😱 muszę jutro dzwonić do jakiegoś innego lekarza 🤔

reklama
Nic bardzo złego się nie dzieje. To nie trzeba na już, ale nie możesz tez zapomnieć o tym i wrócić za rok. Na pewno jest gdzieś jakiś ginekolog-onkolog. Trzeba sie poradzić, na pewno zrobi kolposkopie i zdecyduje
Jutro do niej dzwonię co Ma zamiar zrobić ale muszę faktycznie udać się do innego lekarza żeby sprawdzić czy ona robi tak jak powinno być 😱 boje się jednej rzeczy bo powiedziała ze jak wytnie mi ta zmianę a wirus jest aktywny ( a jest bo tak wyszło w badaniu ) to może wyjść taka zmiana gdzieś indziej np głębiej na szyjce macicy

Jutro do niej dzwonię co Ma zamiar zrobić ale muszę faktycznie udać się do innego lekarza żeby sprawdzić czy ona robi tak jak powinno być 😱 boje się jednej rzeczy bo powiedziała ze jak wytnie mi ta zmianę a wirus jest aktywny ( a jest bo tak wyszło w badaniu ) to może wyjść taka zmiana gdzieś indziej np głębiej na szyjce macicy
U mnie na kolposkopii sprawdzali czy zmiana wnika w kanał jeżeli są takie podejrzenia to wtedy pobierają też wycinek z kanału w znieczuleniu

reklama
Tak wygalda opis moich wycinków.

Załączniki

• IMG_0685.jpeg
    IMG_0685.jpeg
    100,8 KB · Wyświetleń: 78
Do góry