reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

czytałam gdzieś artykuł, że u Nordyków już rak macicy nie występuje dzięki testom DNA na HPV do cytologii albo cytologii płynnej. że oni to badają jakby razem! znają temat i szczepią się dzięki temu wszystkiemu nie ma czego leczyć.. i że studenci medycyny z krajów nordyckich przyjeżdżają do PL żeby znaleźć pacjentkę z jakimiś stanami przed / rakowymi.

w PL pewnie minie wiele dekad zanim do tego dojdzie :(((( :crazy:
No niestety tak to u nas jest 😪

reklama
Bardzo się ciesze,ze tylko obserwacja ❤️Będziemy się wspierać
Dziękuję bardzo Małgosiu! Dziękuję wszystkim ♥️

Chciałoby się wiedzieć już i już ale niestety czeka mnie bardzo dużo czekania ... 😥 Będę czekać jak na szpilkach na kolejną cytologia. Dowiedziałam się tak dużo ! Cytologia może wyjść zła a kolposkopia Ok. To wszystko jest takie skomplikowane 😊 być kobietą być kobietą 😇😇😇☺️

A i czekam na wizytę po te ziółka. Ja również od dwóch lekarzy miałam zalecenie Gardasil, w necie jest dużo informacji,ze to bezcelowe. Jednak zaufałam lekarzom i zaszczepiłem się, już dwie dawki za mną.

A i czekam na wizytę po te ziółka. Ja również od dwóch lekarzy miałam zalecenie Gardasil, w necie jest dużo informacji,ze to bezcelowe. Jednak zaufałam lekarzom i zaszczepiłem się, już dwie dawki za mną.
Brawo! Jeszcze tylko jedna 👍👍🌷😘

Myślę że warto dla samej ochrony przed szczepami których się nie ma 😇 jak wasze samopoczucie ? Jak wam miła wieczór ?

U mnie tez jest czasami gorzej.Ja już wiem o tym od 7 miesięcy, to trochę inaczej. Na 1 kolposkopii nogi mi się trzęsły.
Ja poszłam na kolposkopię i niczego sobie nie obiecywałam 😥 cytologia coś już pokazała więc spodziewałam się że potwierdzi jakiś CIN... Opis wygląda chyba ok ale jeszcze zobaczę co powie gin.

Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej i jakoś mój mózg się z tym pogodzi... Znalazłam was i to forum i mega się cieszę ♥️ szkoda że tak mało osób które już dawno pisały o HPV nie odzywają się 👀👀 to by była dla mnie cenna informacja od nich jak wszystko się potoczyło 💛

Małgosiu, jak będziesz miała doła to wiesz do kogo pisać 💖 zapraszam każdą z was !

N
Ja poszłam na kolposkopię i niczego sobie nie obiecywałam 😥 cytologia coś już pokazała więc spodziewałam się że potwierdzi jakiś CIN... Opis wygląda chyba ok ale jeszcze zobaczę co powie gin.

Mam nadzieję że z czasem będzie lepiej i jakoś mój mózg się z tym pogodzi... Znalazłam was i to forum i mega się cieszę ♥️ szkoda że tak mało osób które już dawno pisały o HPV nie odzywają się 👀👀 to by była dla mnie cenna informacja od nich jak wszystko się potoczyło 💛

Małgosiu, jak będziesz miała doła to wiesz do kogo pisać 💖 zapraszam każdą z was !
moze to dobry znak? Może maja to już z głowy?

reklama
Do góry