reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

Abeja pokoik śliczny i te ozdoby podobne do moich:-)ostatnio na nowo je przyklejałam:-)klejem:-Dodpadły z farbą niestety:eek:Natalka też ma swój pokoik tylko nie wiem czemu śpi w naszym:eek:brak konsekwencji rodziców...:baffled:

reklama
Co do ozdób to potwierdzam odpadaja z farba.....a jak nie odpadaja to Emilka "im pomaga" odpasc:tak: przyklejalam juz anwet na tasme dwustronna a i tak ciagle je przyklejam ................

no ładnie ...więc ja tez będę bawić sie w wieczne klejenie tych ozdób na ścianie...

a ja mam nowy problem..:wściekła/y:
jak włożyliśmy do łóżeczka ochraniacz, przyczepiliśmy karuzelę , wyobraziliśmy sobie jeszcze baldachim i ustawiliśmy przewijak na łóżeczku...to wyglądało jak zagracone-bez dostępu do dziecka....:no:

a u mnie w pokoiku jest dosyć ciasno i dostęp do łóżeczka byłby tylko od jednego boku...a od tych krótszych już nie.

no i stwierdził mój mąż , ze chyba powinniśmy poszukac innego przewijaka..tj. albo małej komody, albo jakiegoś stelarza, ewentualnie z wanienką.....bo właściwie kompac mieliśmy w dużym pokoju na ławie....

troche jestem zła, bo kupiłam już ładny błękitny przewijak na łóżeczko i błękitną dużą wanienkę....i co z tym zrobię:baffled:- tzreba kupca szukać....

no i znowu musze szukać czegoś małego i praktycznego, a już mi sie aż tak bardzo niechce, jak kilka tygodni temu....no i sama nie wiem co mam kupić....komoda z Ikei jest fajna z przewijakiem, ale jak Mariusz zobaczył cenę (na ich stronie było to około 650- to powiedział, ze to przesada)...
może jakiś stojak z wanienką kupić?:confused:

Kamila, no te dziecięce mebelki są ch... drogie. my za naszą komode zapłąciliśmy ponad 660 zł po rabacie już!:szok: i wcale nie jest jakas super pojemna
na komodzie będzie przewijak.

łóżeczka jeszcze nie ubierałam, ale tez mam wrażenie że karuzela, baldachim, ochraniacz... to wyjdzie kółko rolnicze:baffled:
dobrze ze z baldachimem to mam tylko jeden komplet. a karuzeli na razie nie mam wcale. ciągle się zastanawiam nad zakupem.

pod koniec nastepnego tygodnia mam zamiar już założyć pościel i takie tam do łózeczka, to pokażę fotki pokoiku :-)

Ja ubrałam łózeczko tak na chwile, aby zobaczyć jak będzie to wszystko wyglądało...i wczoraj po 23.00 założyliśmy baldachim , aby sobie pooglądac czy pasuje....ale teraz mam wszystko schowane...i musze brac sie za wypranie tej pościeli...

Jutro w końcu przywioza nam nowa kanapę do spania...to może wyjaśni sie czy jakis stojak na przewijak się zmiesci, czy zostaniemy przy tym na łózeczku....

tak tak dziewczynki , u kazdej teraza przemeblowania, malowania, ustawiania ...a czy dziecku się spodoba pokoik? szkoda, ze nie będzie potrafiło go samo ocenic ....:-p

Teraz mam tam jeszcze sofę i inne fajne rzeczy, ale też bałagan, bo wnieslismy tam część dużego pokoju, który obecnie jest malowany

reklama
kupiłam ją w salonie Black Red White, choć pochodzi od innego dostawcy (niepamiętam jakiego :zawstydzona/y: ) a kosztowała całe 280 pln :-)

Do góry