reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

reklama
MariaOla pokoik śliczny:tak::-) Naprawdę bardzo mi się podoba:tak: A powiedz mi gdzie są obiecane zdjęcia TWOJE :wściekła/y:;-):-) Miały być w czwartek... chyba 2 tyg temu:eek:

Dzieki MariaOla:tak: :-) w sobote musze koniecznie wyciagnac Pawła do BRW :tak: Tylko nie wiem w jakim bedzie stanie bow piatek idziemy do znajomych:baffled:

MariaOla fajnie wygląda ten pokoik :-D

Tynka a czy jego stan, to znaczy męża, będzie w czymś przeszkadzał żebyście się tam wybrali razem :confused: :-D

reklama
Moze moze.....bo wstanie pewnie kolo poludnia i bez kibelka ani rusz:tak: :-D i wtedy tylko kleik ryzowy wcina oczywiscie sam sobie go robi bo ja stwierdzilam ze skoro nie zna umiaru;-) i cierpi przez siebie to dlaczego ja mam mu uslugiwac;-) :-D nawet mnie juz o nic nie prosi:-D

Do góry