reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

Monika77, a jednak @ sie rozkrecila i nici z fasolki w tym cyklu.... ale bedzie nastepny...

xmamuska, ja tez kupuje farbe i bede malowac pokoj dla komputera,bo chce go przeniesc na dol... tylko jeszcze nie zdecydowalam sie na kolor... ale pewnie jakis odcien bezu...

reklama
My mieliśmy do tej pory pokój pomalowany na żółto:-) a teraz malujemy na pomarańcz:tak: jakoś nie mogę się przekonać do tego koloru:no: ale mam nadzieje że będzie dobrze :eek: A dziś już wynosimy wszystko z pokoju bo jutro od samego rana ZACZYNAMY :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: Jak ja lubie remonciki ;-):-):-):-):-)

Xmamuska pomarańczowy jest ok,mamy tak pomalowany pokój:-);-)drugi przydałoby się też pomalować ale ja nie cierpię remoncików;-)Było malowane z dwa lata temu ale kolor niedzięccy więc przydałoby się zmienić..

Skakanka no mam nadzieję że będę równie zadowolona z tego koloru jak ty :tak: A ja naprawdę lubię remonty, uwielbiam przemeblowywać pokoje , malować, układać tyle że teraz na niewiele sie przydam:-( Już mi mąż zapowiedział że mam nie wchodzić do pokoju dopóki mnie nie poprosi:wściekła/y: Chodzi mu bardziej o to że będę marudzić że mi się kolor nie podoba:dry:

Acha jeszcze jedno kobitki co myślicie o zostawieniu komputera w pokoju dziecinnym ja nie wiem co zrobić nie mam zupełnie gdzie go wstawić tylko u maluszka jest miejsce ale teściowa mi odradza bo mówi że jest promieniowanie i ja już nie wiem co robić.

Marita ja też chciałam odświeżyć nasz żółty :tak: ale mój mąż się uparł że nie trzeba zmienić :eek: Zastanawiałam się też nad zielonym ale doszłam do wniosku że zieleń , jeszcze zależy jaki odcień, to zimny kolor:baffled: i nie zdecydowaliśmy się na zielony tylko pomarańcz:baffled: do którego jakoś też się nie przekonałam ale to już ciepły odcień;-)

u nas komp bedzie stal w pokoju dziecka, czyli w naszym pokoju bo mieszkamy u moich rodzicow, malo tego komp bedzie stal obok lozeczka, ale prawda jest taka ze moze kiedys te kompy to promieniowaly bardzo, teraz juz tak nie jest, po pierwsze promieniowanie nie idzie od samego kompa czyli od tej budy prostokatnej, tylko od monitora (promieniowanie nie idzie od ekarnu tylko z tylu od budy) jak masz LCD to problem z glowy bo te monitory praktycznie nie promieniuja :-) naprawde komp nie zaszkodzi :-)

Marita nasz komputer też stał w pokoju gdzie była malutka Sandrunia i jakoś nic się nie stało :no: Teraz już stoi gdzie indziej ale to dlatego że mała za bardzo się nim interesowała :-) Wiadomo że w jakiś sposób szkodzi komputer maleństwu, tak samo jak i nam ale bez przesady Tym bardziej że nie będziesz siedziała z dzieckiem na rękach przed komputerem:tak::eek: Takie jest moje zdanie

reklama
Do góry