reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wijemy gniazdo na powitanie maleństwa

Xmamuska super te szkice:tak:

u nas jeszcze nie ma zmian w sypialni,dopiero jak poskladamy lozeczko to poozdabiam troszke malej kacik,planuje jakis wesoly pasek z tapety przykleic no i obowiazkowo jakies obrazeczki,potem jeszcze poleczka nad komode przyjdzie i beda na niej staly zdjecia naszej kruszynki:laugh2:

reklama
Kamila1 no mam tego kubusia piankowego, ale znalazlam w sklepie tapete w misie tzn.jest pasek ktory mozna przykleic nad lozeczko i nad nim misie.W przyszlym tygodniu jade to kupic,fajne to bo jest jak naklejka latwo sie przykleja i o ile pamientam to jest okolo 20 misiow no i ten pasek,tam dolaczony jest wzor kacika i mi sie spodobalo:-) jak tylko to kupie to pokaze zdjecie.A no i mozesz popytac w sklepach z tapetami powini miec takie naklejki:tak:

u mnie motywem przewodnim są miśki, gwiazdki, księżyce i słoneczka. niebawem też wstawię fotkę pokoiku, choć jeszcze bez mebli

Uooooo a ja sie wam pochwale, ze wreszcie mam luzeczko :D
Wczoraj bylismy u znajomych w innym miescie i mielismy okazje wejsc do zabawkowego, no i widzimy, calkiem ladne luzeczko za 119e, no to co, promocja to biezemy. Przy kasie policzyli nam za luzeczko 200e, no to sie zacelam buntowac ze za duzo, ze pisalo 119, no to oni zaczeli dzwonic, majstrowac, krzyczec, no i w koncu przyuznali mi racje :) oddali 80e nadplaty. 200 km wiezlismy na dachu samochodu to luzeczko do domu, a w domu patrze i widze ze nam sprzedali rzeczywisicie luzeczko ktore kosztowalo 199e, i sami jeszcze kase oddali :-)

Aniay ...... haahaahaa ty to potrafisz tupnąć nóżką, a ci w sklepie wiedzieli, że z ciężarną lepiej nie zadzierać :-D

Aniay ty to umiesz robić zakupy :-D Proponuję za każdym razem coś takiego zrobić, jak będziesz robiła zakupy wyprawkowe :-D

Maciek przewiózł w piątek łóżeczko o kołyskę od brata, ale wyniósł je do piwnicy, bo trzeba je trochę oczyścić ze starej farby i polakierować. A na jutro umówiona jestem z jego bratową na przewożenie ciuszków (typowo chłopięcych, bo od siostry mam typowo dziewczęce) :-D

reklama
Tynka wszystko jedno jakie misie, bo u mnie motywem przewodnim są misie (nie Kupuś Puchatek). Jak znajdę zdjęcie pokoiku dla dzieciątka to wkleję.

Do góry