reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści z wizyt

Andzia08 a nie wolisz sprawdzić przeciwciała ospy? Może masz na tyle ze nie ma powodu do zmartwienia. Czasem organizm ma przeciwciała pomimo ze ospy nie było (znam talia dziewczynę )

reklama
Andzia08 a nie wolisz sprawdzić przeciwciała ospy? Może masz na tyle ze nie ma powodu do zmartwienia. Czasem organizm ma przeciwciała pomimo ze ospy nie było (znam talia dziewczynę )
No własnie chyba sobie zrobie przynajmniej czegoś się dowiem. Kto wie, może miałam jakąś słabą za małego a mama nie zauważyła.

Andzia, lepiej zrób i będziesz przynajmniej wiedziała.

Dziewczyny, wszystkie bierzecie magnez? Mi lekarz kazał brać codziennie ale nie przyswoiłam czy jedną czy dwie tabletki. Na razie biorę jedną, ale na opakowaniu jest napisane, że dzienna dawka to dwie, a ponadto od trzech dni próbują mnie już łapać skurcze nóg.

Dziewczyny, wszystkie bierzecie magnez? Mi lekarz kazał brać codziennie ale nie przyswoiłam czy jedną czy dwie tabletki. Na razie biorę jedną, ale na opakowaniu jest napisane, że dzienna dawka to dwie, a ponadto od trzech dni próbują mnie już łapać skurcze nóg.
Ja nie biorę magnezu jedynie ten co zawarty jest w witaminach. Właśnie na kolejnej wizycie muszę się zapytać czy brać dodatkowo.

Dostałam dziś wyniki HARMONY i popłakałam się, ale tym razem ze szczęścia. :-)
Wszystkie Trisomie - Niskie prawdopodobieństwo - prawdopodobieństwo mniej niż 1/10 000.
No i wiadomo na 100%, że będzie dziewczynka. :-) :) To były ciężkie dwa tygodnie.
Dziękuje wszystkim za słowa wsparcia <3

Mi pani ginekolog dała A.S.P.A.R.G.I.N (magnez+potas).

Dostałam dziś wyniki HARMONY i popłakałam się, ale tym razem ze szczęścia. :-)
Wszystkie Trisomie - Niskie prawdopodobieństwo - prawdopodobieństwo mniej niż 1/10 000.
No i wiadomo na 100%, że będzie dziewczynka. :-) :) To były ciężkie dwa tygodnie.
Dziękuje wszystkim za słowa wsparcia <3
Wspalniale! W końcu dziewczynka na przełamanie fali chłopców. U mnie też ma być dziewczynka, ale czy na 100% okaże się później.

reklama
Ja dostałam, bo od 2óch dni jakies mnie lekkie bole przy spojenu łonowym dopadły. Ale w sumie jakoś mi to mocno nie doskwiera. A w witaminach tych co zaczęłam brać jest magnez więc zapytałam czy wystarczy ten z witamin to powiedział żeby kupic osobno. Więc kupiłam i biore.

Do góry