Niech któraś z was wrzuci usg, na pewno macie już ja ide w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My czekamy na odpowiedni tydzień by było na co popatrzeć na 1 USGNiech któraś z was wrzuci usg, na pewno macie już ja ide w poniedziałek
TakDziewczyny? A pierwsze usg miałyście dopochwowe?
Liczba- na pewno strach i stres teraz jest. Nie wiem dlaczego zostałaś tak wystraszona przez lekarza, myślę, że ma zle podejście do pacjentek. Nie powinien zostawić Cię z takimi myślami. Spokojnie zaczekaj do 8 tygodnia, na pewno będzie wszystko dobrze !
Będzie dobrze. Mi gin mówił że w 5 tcmoze być sam pęcherzyk i nie spodziewa się zarodka. A teraz w 6 była zdziwiona że już jest serce. Dopiero w 7 podobno najpewniej.Dzieki przed wizyta nawet nie wiedzialam, ze takie cos jak puste jajo wystepuje. I bylam tez swiadoma, ze nic jeszcze nie bedzie widac co by mnie nawet nie zdziwilo gdyby nie to co mi mowila. Beta przyrasta prawidlowo to mi powiedziala, ze na to nie patrzec... Bylam u niej ze wzgledu na bol silny, teraz juz ide do swojego bo byl na urlopie.
Będzie dobrze. Mi gin mówił że w 5 tcmoze być sam pęcherzyk i nie spodziewa się zarodka. A teraz w 6 była zdziwiona że już jest serce. Dopiero w 7 podobno najpewniej.
U mnie pęcherzyk był tylko przy 8 mm i nie było zarodka i powiedziała że to normalneWiec tym bardziej nie wiem dlaczego byla tak sceptycznie nastawiona. Pecherzyk 7mm, dokladnie wiem w jaki dzien mialam owulacje, mialam wyniki hcg, tylko martwil mnie bol. Jeszcze tydzien i wszystko bede wiedziala. Juz mnie nawet uprzedziła, ze do szpitala trzeba bedzie isc jakby co.... No po co mi ta wiedza jak nastepna wizyta miala byc za 3 tyg dopiero...wspanialy czas...