reklama
Heda
Fanka BB :)
Dziewczyny co za dokładny lekarz... aż za bardzo...wizyta trwała co najmniej 20min dokładny wywiad. 1000pytan badanie ginekologiczne i USG. Zlecił od razu kupę badań... chyba za dokładny jak.dla.mnie ja nie lubię panikować i nadmiernie stosować leków czy robić 100 niepotrzebnych badań. USG potwierdziło Dzidziusia sztuk raz... I raczej nie schował się kolejny. Przynajmniej lekarz tak twierdzi. U mnie teraz 6+3ciaza niby 3 dni młodsza Ale serduszko już ładnie biło. Jedyna rzecz która jest nie tak to krwiak wielkości połowy dzidzi więc na razie odpoczywanie i leki i kontrola za 2 tyg.
Joannaa24
Lepszy dokładny niż taki co olewa. W razie czego wieksza szansa że szybko wykryje jakieś nieprawidłowości (tfu,tfu) i będzie można działać.Dziewczyny co za dokładny lekarz... aż za bardzo...wizyta trwała co najmniej 20min dokładny wywiad. 1000pytan badanie ginekologiczne i USG. Zlecił od razu kupę badań... chyba za dokładny jak.dla.mnie ja nie lubię panikować i nadmiernie stosować leków czy robić 100 niepotrzebnych badań. USG potwierdziło Dzidziusia sztuk raz... I raczej nie schował się kolejny. Przynajmniej lekarz tak twierdzi. U mnie teraz 6+3ciaza niby 3 dni młodsza Ale serduszko już ładnie biło. Jedyna rzecz która jest nie tak to krwiak wielkości połowy dzidzi więc na razie odpoczywanie i leki i kontrola za 2 tyg.
N
Natuś_ka
Gość
Gratuluje udanej wizyty dopisz do tableki datę porodu albo popros Asie na wątku gdzie sie przedstawiamy PS. Jesteś jeden dzień przedemną bo u mnie dziś 8+1Ja już po dzisiejszej wizycie. Na bóle podbrzusza dostałam Luteinę 2x dziennie. Na szczęście wszystko jest ok, bo tego najbardziej się obawiałam. Gin potwierdziła również, że z usg wychodzi 8+2
patuśka
Juz po wizycie, wychodzi 6 tydzien, serdusio bije, pecherzyk ladny, jestem przeszczesliwa tetno 112, powiedzial ze w porzadku. Mam brac progesteron, witaminy ciazowe, kwasy dha...co mnie zaskoczyło, myslalam ze od 2 trymestru, seksu zero, kolejna wizyta za 3 tygodnie. Termin porodu na 18 kwietnia. Pamietam ze w pierwszej ciazy mialam albo na 16, albo 18 wiec jesli uda mi sie ta ciaze donosic to przez planowane cc beda mialy dzieciaczki blisko siebie urodzinki. Najpierw pokroimy corce tort a potem mamusie hehe [emoji12]
N
Natuś_ka
Gość
A dlaczego planowane CC jeśli można spytac? Jakieś problemy? Może kiedyś juz pisalas a nie zapamietalam jeśli tak to wybaczJuz po wizycie, wychodzi 6 tydzien, serdusio bije, pecherzyk ladny, jestem przeszczesliwa tetno 112, powiedzial ze w porzadku. Mam brac progesteron, witaminy ciazowe, kwasy dha...co mnie zaskoczyło, myslalam ze od 2 trymestru, seksu zero, kolejna wizyta za 3 tygodnie. Termin porodu na 18 kwietnia. Pamietam ze w pierwszej ciazy mialam albo na 16, albo 18 wiec jesli uda mi sie ta ciaze donosic to przez planowane cc beda mialy dzieciaczki blisko siebie urodzinki. Najpierw pokroimy corce tort a potem mamusie hehe [emoji12]
patuśka
Przed pierwszym porodem- sprzezna zewnętrzna 16 cm czyli sporo za malo. Mówiąc prosciej, zwezona miednica. Polozna jak mnie zbadala to powiedziala, ze pierwszy raz widzi takie wymiary. Wiec nikt nie chcial ryzykowac pomimo, ze dziecko bylo male. Wcale nie żałuję tej decyzji, choc dochodzenie do siebie potem po cc wspominam kiepsko:/A dlaczego planowane CC jeśli można spytac? Jakieś problemy? Może kiedyś juz pisalas a nie zapamietalam jeśli tak to wybacz
reklama
N
Natuś_ka
Gość
No to faktycznie CC konieczne było i pewnie tym razem tez, nie ma co ryzykować własnym i dziecka zdrowiemPrzed pierwszym porodem- sprzezna zewnętrzna 16 cm czyli sporo za malo. Mówiąc prosciej, zwezona miednica. Polozna jak mnie zbadala to powiedziala, ze pierwszy raz widzi takie wymiary. Wiec nikt nie chcial ryzykowac pomimo, ze dziecko bylo male. Wcale nie żałuję tej decyzji, choc dochodzenie do siebie potem po cc wspominam kiepsko:/