reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wieści z porodówek i gratulacje

Gratuluję wszystkim rozpakowanym :D
Zazdroszczę Wam okropnie. Ja mam termin na jutro, właśnie zbieram się na wizytę u położnej, możliwe że wykona mi masaż szyjki macicy - mam malutką nadzieję że coś się ruszy... jak nie to za tydzień kolejna wizyta i kolejny masaż, oby dzisiejsza była ostatnią :)

reklama
Gratuluję wszystkim rozpakowanym :D
Zazdroszczę Wam okropnie. Ja mam termin na jutro, właśnie zbieram się na wizytę u położnej, możliwe że wykona mi masaż szyjki macicy - mam malutką nadzieję że coś się ruszy... jak nie to za tydzień kolejna wizyta i kolejny masaż, oby dzisiejsza była ostatnią :)

my tez mamy termin na jutro i oby ksiaze zechcial wyjsc !

U nas to samo, a mnie już cholera bierze [emoji1] jeszcze każdy pyta czy już urodziłam albo kiedy to nastąpi [emoji1]

[emoji173]

U nas to samo, a mnie już cholera bierze [emoji1] jeszcze każdy pyta czy już urodziłam albo kiedy to nastąpi [emoji1]

[emoji173]
Znam ten ból, nigdy mnie nic nie drnerwowalo tak bardzo jak TO pytanie... Ja już nie mam siły ani fizycznie ani psychicznie.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja niestety też. Mam nadzieję, że nasze dzieciaki przyjdą o czasie. A Ty w UK dobrze pamiętam? [emoji1] i położona robi u Was masaż szyjki?

[emoji173]

Ja niestety też. Mam nadzieję, że nasze dzieciaki przyjdą o czasie. A Ty w UK dobrze pamiętam? [emoji1] i położona robi u Was masaż szyjki?

[emoji173]
Tak. Przy pierwszym dziecku w 40tc i jeśli to nie pomoże to w 41tc. A jakby i to nic nie dało to po 12 dniach po terminie wywołują w szpitalu. Nie widzi mi się chodzić w dwupaku jeszcze 2 tyg. :/ Mam nadzieję że za chwilę mi powie że mam chociaż minimalne rozwarcie czy coś bo skurcze przepowiadajace mam od ok 2tyg i dodatkowo od kilku dni okropnie boli mnie kość lonowa. I nie dzieje się nic :(

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę się dowiedzieć czy u nas robią ale wątpię. U nas wywołują dopiero po 14 dniach od terminu.. Masakra. Rozwarcia napewno nie sprawdza. Ja skurcze tak samo, miednica boli, krzyż w dole, krew też była.. Czop odszedł i nic.

[emoji173]

reklama
Do góry